Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Limona
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tady na: http://images.google.com/imgres?imgurl= … z%26sa%3DG
je foto a vypada uplne stejne jako ta ma,ale Limona je na jinych fotkach take jina,ale zde je opravdu totozna....
Našel jsem čtyři odkazy. Limona na prvním odkazu je zabarvená a tři jsou čistě žluté. Tak nevím co je správně.
photobucket.com
nieuwkerk-amaryllis.com
flowering.ru
nlvangeest.nl
tu 1.urcite mam, budu ji pestovat pod odrudou Limona,ale spravnosti se clovek asi nikdy nedocka,moc diky za patrani;)
jeste si rikam, zda opravdu 1.fotka je opravdu spravna...ostatni fotky mohou byt umele pocitacem ,,docelane¨tak, jak to delaji v ruznych katalozich...
Našel jsem několikrát Limonu na fóru GardenWeb a tam je zbarvená jako první fotografie ze čtyř. Všechny snímky s Limonou čistě žlutou budou přibarvené a neodpovídají skutečnosti. Mirku měl jste pravdu. S největší pravděpodobností máte Limonu. Musím poopravit odkaz v databázi, aby nedocházelo zbytečně k rozporům.
moc me to neprekvapuje, delaji to takrka vsichni...nejen u hippeastrum. Muzeme se tykat,pokud to nevadi...?Jsem pomerne mlady (23) a nejsem moc na to,ze mi lide vykaji...tak pokud neva?
Jeste by me zajimalo kolik odrud takto odhalime...
to je ta co je ta spravna..ma mit ten lehky odstin do lososova...
Foto Limony od Oliq je nějak moc barevný. Květ je vybarvený jak kraslice. Ve skutečnosti tolik barev snad nemá.
" Květ je vybarvený jak kraslice". Se mi líbí!! To jsem se zase jednou nasmála
ano, Eda tu zaklada novou zabavnou show
Smích je zdraví
Oliq, děkuji za fotografii, budu rád, když přidáš další.
Je nádherně zbarvená gratuluji.Jirko,nemáš na prodej ještě 1 cibulku
je to holt parádnice !!!
Karen máš pravdu,mile mě překvapila.Když jsem jí viděla v katalogu tak mě vůbec nenadchla .Ty zelené odrudy mi připadaly fádní.Ale když se plně rozkvetla tak jsem ráno skoro lapala po dechu. :rolleyes:
Mohl bych je eventuelně doobědnat,ale jedna se nevyplatí.Muselo by Vás být víc.
AHA, tak už nebudu dávat fotku "Lemon Lime" do neznámých - vypadá to, že jsem získala Limonu
Jani, moje pocity jsou obdobné, taktéž jsem lapla, i když ještě není úplně rozvitá - až zítra.
a - promiň, neber to zle - ale když jsi nadšená, hned fotíš o 200% líp!!!!
Jirko, kolik stála?Kdyby nás bylo víc asi by to za ten hřích stálo
Cca 120 Kč za ks.Ale musela by být objednávka min kolem 5 cibulek.
Tak já bych si jednu koupila.Kdo se přidá
tak já se přidávám taky, ale jen s fotkou
Nádherná
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Limona