31

Re: Pokec o všem-6

Heleno, kolibřík by měl být Joker.

eda

32

To je půšvih já to jméno přiřadila jinému.Zase to budu muset přepsat.To je tak když se nepodívám ac  ab ab ab

33

Edo, i ten z pátka je Joker?

34

Je to myslím v Pokec o všem 5

35

Joker se stejne poved,nadhera! an

36

Teda mně se tvůj  Joker  velice moc líbí .Je překrásný přesně podle mého vkusu. an an an an

37

Ten Joker je nádherný.

38

Jinak doufám,že na jaře bude taky slušná nabídka hvězdníků. Já mám letos z finančních důvodů stop stav už od jara a to na cokoliv.Tak doufám,že na jaře bude líp.Tak se chodím alespoň kochat.
PS-pro Miroslava-dneska začína u cymba vykukovat špička-vypadá trochu jinak ,tak snad pokvete.

39 Naposledy upravil: dj.joop (22-11-2010 18:19:57)

Heli,já myslím,že oba dva kolibříci jsou odrůda Joker,i když je jeden trochu světlejší.Ale to je běžný jev.

40

Leni, dnes jsem mel jet do Lidlu na ty Cymba-s babčou...hm,chci nastartovat a baterka demonstrovala, takze jsem mel útrum :-(

41

Jestli bude mimčo.tak bych měl velký zájem.

42

Ještě že jedem do města tak 3xročně. Alespoň nevidím, co všechno mají. U nás nemají ani orchideje,ani amarylky, ani cymba, takže nemůžu skučet,co bych všechno chtěla.A tady tvrdě odolávám -
t-trade,eurobulb,..Sice lituji, ale uvidíme na jaře.
PS: Já se musím vykecat.Mám dneska vztek.Máme v rodině 3 nezaměstnané,takže shání už lecos.Dnes jeden zaměstnavatel nabídl synovi,že než se zaučí,tak mu dá akorát na autobus.Takže by tam dělal 12,soboty neděle,s vyhlídkou,že za 3měsíce, nebo za déle,dle zaměstnavatele,ho možná zaměstná za minim.mzdu.Do té doby dostane 100 denně.Paráda.Za chvíli budem dělat za polívku.A to si ještě myslím,že by ho pak vykopl, a sehnal si dalšího pitomce,co bude makat měsíce skoro zadarmo.

43

Jirká má pravdu, oba kolibříci budou Joker.

eda

44

Leni u nás je to podobný.Nezbývá než hledat.Věřím ti že není kde.Já už kývla i na noční.Před půl rokem bych nato nešla.
Dvanáctky jsou moc.To neuznávám.A kdybys viděla jak toho umí pěkně zneužít,to člověk kulí oči.

45

Tak já jdu teda přepisovat názvy  ab
Ale našla jsem asi ten červený z pátku.Dívala jsem se a připomíná mi Cracker Jack.Tak nevím,zatím mu asi nechám tento název.

46

Jirko,jestli bude.Co mám z minulého roku,tak ani jeden žádnou cibulku nemá  ac

47

tak v Penny uz hvezdniky nemeli..a v Lidlu mely sice pekny...ale jen cerveny a jeste bez jmena, takze smula

48 Naposledy upravil: janka (22-11-2010 20:17:06)

San Remo dneska kvetou všechy 4 květy najednou
Edo už je ružovej moc jsem na něj spěchala   ab    abhttp://sklad.obrazku.cz/t553611_DSCF4055.JPGhttp://sklad.obrazku.cz/t553615_DSCF4060.JPG ad   ad

49

je krasnej, u nej sem se prave bal, ze bude moc ruzovej-to ja moc nerad a ta pikotáž okolo je skvela an krása Jani

50

Edo přehoď to k odrůdám ja nevím jak.  :cool:   Díky.

Míro je nádhernej mám z něj radost.  ab

51

Nejvíce je podobný na stránkách http://www.penningfreesia.com/images/amasanremogr.jpg

eda

52

ano, souhlasim...tam to akorad dela ten kontrast..ale je mu nejvice podobny an

53

Jani,Helenko krásně vám to kvete ab všechny jsou krásné ab

54

jj  an   an

55

heleno, ten kolibřík je překrásný!!

56 Naposledy upravil: Miroslav (23-11-2010 14:50:04)

prave trpim extremni depresi a nedostatkem kvetu hvezdniku, nejradsi bych tedka sjel skoupit pulku Bauhausů an asi si budu muset udelat ve ct vylet a poohednout se po nakupech ab nebyl jste nekdo tedka v Obi ci Hornbachu, zda tam neco noveho nemaji????

57

Jani co dělá semenáček Evergreen+Girafee? Mě nějak zachází jednomu zežloutly oba lístečky už nemá žádný a druhý ten byl mnohem lepší jich měl 5 a má žluté všechny,
tak nevím jestly adchází úplně nebo bude spinkat na to se mi zdá hodně maličký ac

58 Naposledy upravil: janka (24-11-2010 14:46:21)

Kolibřík je super nemám slov.  :rolleyes:    :rolleyes:   :rolleyes:

http://sklad.obrazku.cz/t555184_DSCF4065.JPG Ilon to je dnešní foto.Jeden  list shodila ale ten druhý pěkně roste a zatím nežloutne.  an   an

59

Jani to je dobře ať se mu daří an
Byla jsem v Kauflandu a měli Amky zlevněné asi je potřebují vyprodat na 49,90kč,
dlouho jsem vybírala zase přelité až hrůza a samé červené tu růžovou už neměli
a samozřejmě bez názvu nakonec jsem si jednu vybrala ab překvapilo mě že koreny jsou zdravé a pod mokrýma suknicema vypadá také dobře ag už je přesazená a na okně ab

60 Naposledy upravil: karelex (24-11-2010 15:53:12)

Lidičky funguje vám Sklad obrázků?  Ani se mi to nedaří otevřít.:(