Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Magic Green
ale barevne se mi moc libi..a jak vypada ted? spis nebo uz pokvete?
Krasny kousek...!!! Taky se mi moc libi.....tak to byla fakt stejna haluz jako u mych dvou Estrelly a Pink Staru :-)), o to vis to pak potesi...!!!
Spí a nespí cibule je pěkná i trochu narostla .Nejdřív se chystal spát a nechal uschnout listy ale pak si to rozmyslel.Teď má dva pěkně velký listy,květ zatím nic.
no jsem zvedavej k cemu se odhodla....
To já taky chodím ho už kontrolovat jak papiláka ale oba NIC
docela by me zajimal veskery seznam odrud kazdyho z Vas :-)
Docela by tě zajímal seznam ostatních a co ty ? Nás zase zajímá tvůj
Všechno co mám a kvetlo už aspoň jednou mám v odkazu podpisu - kolekce
Karen, muj seznam odrud-kord diky mouse je ted velmi nepatrný...spis ocekavam vetsi radost a to diky semenacum-aspon tomu verim...ale vy mate odrudy rozhodne ne na pocet jedn ruky...
Mám všechno v albu .Pruběžně ho doplnuju.
takze jedine podle alb u kazdyho na webu...
Letos se vydařil, má dva stvoly. Průměr květu 19cm.
ten je Edo nadherny!! na tento barevny odstin opravdu trpim, zkus prosim neco opylit, takova vyjimecna sance s takovou fesandou!!
Edo je nádhernej. :rolleyes: nemůžu se dočkat až se ten můj probudí.
ty ho ma Jani taky? pokud muzu a pokud bude chtit, rad bych mooc poprosil o mimco, je to uzasna odruda,predem dekuji
Míro mám ho uplnou náhodou od Lukonu (myslím) přišel mi místo Pikotky.To byla jedna z těch šťastnějších záměn a že jich loni bylo.
Zatím spí a šel hodně pozdě až v prosinci tak jsem zvědavá jak dlouho to vydrží.A kdyby něco bylo tak dám vědět.
tak snad se ji bude chtit mnozit, je ale opravdu zajimava a originalni
Edo, je fakt úžasný. gratuluju.
mám ho také (snad), ale zatím jsem neměla štěstí na květ. snad příští rok...
Děkuji, děkuji.
Pěkný
Právě vykvetl potomek toho nahoře. Kvete poprvé a je stejně pěkný. Foceno při zapadajícím slunci.
moooc gratuluju, je krasny, zajimalo by me v cem se lisi, jiste tam nejake rozdily budou
Gratulujem, je super!
Edo,pokud by se ti zadařila dceřinná cibulka,velice rád bych se jí ujal.
Paráda.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Magic Green