Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNa FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Magic Green
ale barevne se mi moc libi..a jak vypada ted? spis nebo uz pokvete?
Krasny kousek...!!! Taky se mi moc libi.....tak to byla fakt stejna haluz jako u mych dvou Estrelly a Pink Staru :-)), o to vis to pak potesi...!!!
Spí a nespí cibule je pěkná i trochu narostla .Nejdřív se chystal spát a nechal uschnout listy ale pak si to rozmyslel.Teď má dva pěkně velký listy,květ zatím nic.
no jsem zvedavej k cemu se odhodla....
To já taky chodím ho už kontrolovat jak papiláka ale oba NIC
docela by me zajimal veskery seznam odrud kazdyho z Vas :-)
Docela by tě zajímal seznam ostatních a co ty ? Nás zase zajímá tvůj
Všechno co mám a kvetlo už aspoň jednou mám v odkazu podpisu - kolekce 
Karen, muj seznam odrud-kord diky mouse je ted velmi nepatrný...spis ocekavam vetsi radost a to diky semenacum-aspon tomu verim...ale vy mate odrudy rozhodne ne na pocet jedn ruky...
Mám všechno v albu .Pruběžně ho doplnuju.
takze jedine podle alb u kazdyho na webu...
Letos se vydařil, má dva stvoly. Průměr květu 19cm.
.jpg)
ten je Edo nadherny!! na tento barevny odstin opravdu trpim, zkus prosim neco opylit, takova vyjimecna sance s takovou fesandou!! 
Edo je nádhernej. :rolleyes: nemůžu se dočkat až se ten můj probudí. 
ty ho ma Jani taky? pokud muzu a pokud bude chtit, rad bych mooc poprosil o mimco, je to uzasna odruda,predem dekuji
Míro mám ho uplnou náhodou od Lukonu (myslím) přišel mi místo Pikotky.To byla jedna z těch šťastnějších záměn a že jich loni bylo.
Zatím spí a šel hodně pozdě až v prosinci tak jsem zvědavá jak dlouho to vydrží.A kdyby něco bylo tak dám vědět. 
tak snad se ji bude chtit mnozit, je ale opravdu zajimava a originalni
Edo, je fakt úžasný. gratuluju.
mám ho také (snad), ale zatím jsem neměla štěstí na květ. snad příští rok...
Děkuji, děkuji.
Pěkný 
Právě vykvetl potomek toho nahoře. Kvete poprvé a je stejně pěkný. Foceno při zapadajícím slunci. 
moooc gratuluju, je krasny, zajimalo by me v cem se lisi, jiste tam nejake rozdily budou 
Gratulujem, je super! 
Edo,pokud by se ti zadařila dceřinná cibulka,velice rád bych se jí ujal.
Paráda. 
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Magic Green