Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Exotic Star
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Miro už toho moc na prodej nemají. Jestli vůbec ještě něco, co se týče amek. Ale musím říct, že t-trade pokud svoji nabídku rozšíří a to i třeba už i na jaro, tak u mne je to zatím bezkonkurenční prodejce co se týče cenové relace, velikostí, zdraví cibulí a poštovným vůči českým prodejcům. Všechny amky mi od nich rostou, ale zatím ještě nekvetou, abych mohl posoudit, že objednané odrůdy se shodují se zaslanými.
Evi nááádhernááááá.
Mirku taky bych chtěla ještě víc, ale zatím bych nedala dohromady víc peněz. Třeba se ještě jednou -později něco dá dohromady. Zrovna včera jsem to znovu procházela a říkala si ještě tuhle bych chtěla, a tuhle taky.....:)
Třeba ještě později to někdo dá dokupy.
Evi, je to fešák, blahopřeji.
kdyz Karen clovek to chce hned a to je muj pripad,cely den chodim bezprizorně a premyslim, kde by se daly koupit
Všem moc moc děkuji Mirku, ta druhá cibule je asi Flamengo Queen Taky vložím v zápětí fotečky
A Martine, cibule je dárek takže jsem ji nekupovala
A kde se dají koupit takové dárky??????
Jó, to opravdu netuším Heli Taky by mě to zajímalo
čeho ty si nepovšimneš! je krásnej .
je super Martine! koukam, ze to tu kvete jak v dzungli
Martine, nádhera, nemá chybu.
Děkuji za poklony. Mám ho také z T-Trade. Musím říct, že všechny jejich odrůdy, které od nich mám, do poslední cibule souhlasí. U dvou ze čtyř rostou tři stvoly včetně E. Star. Všechny mají nasazeny nové listy. Fakt super cibule a za tu cenu bezkonkurenční.
a na jare budes znovu objednavat?
jinak ma ozarena Ex.Star zatim nerasi, cibule sedí...tak jeste musim pockat..
skvele Ivane, ta jeho dlouuuha blizna je vzdycky zajimava, peknej
Ivane pěkný,
Je to nádhera
Není co dodat. prostě kočka.
tak to uz je velky pokrok, Karen! - ted jsem malem napsal Kren - tedy jako křen, nekdy to psani bez hacku a carek je zaludne
jinak ma ozarena Exotic S.zatim stale nic nedela, no jeste ma cas-prece jen Papilio byva taky tvrdohlave a ES k nemu ma take blizko...
jj zrovna jsem se na něj chtěla zeptat. Jo a k tomu překlepu,víš jak vznikla moje přezdívka KARELEX ?
Je to taky jakýsi překlep, jenže policajtů. Když jsme se s Pepčou vzali a nechávali jsme si mělńit občanky jemu tam policajti napsali JMÉNO MANŽELKY - KARELEX KAREN.On si toho nevšiml tak že jsem tam nesla opravit občanku já a ten policajt se mě ještě optal co to je to Karelex?
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Exotic Star