Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Janko, moc pěkné. gratuluju k nákupu!
no tesim se Karen az to vypukne, to bude ohnostroj :-)
Paráda.To bude květů,možná i naráz.
Ty dva pozdější stvoly vypadají že by mohly jít najednou, jen co to udělá s cibulí? Ale myslím,že jí nic nebude hrozit když je tak důkladně zakořeněná,že jí už kořeny lezou i ven. To ta Donau už má tak změklou cibuli, že se začíná kývat v květináči. Asi jí zkusím dosypat a bude trochu víc zasypaná nežli to dělávám.
Mam tu fotky a nevim co to je...Krin ? Belladona ?
Co myslite...?
Kvetlo to v zari....a neni to moje :-)
rekl bych, ze to je křín-na 2.fotce jsou videt vespod listy, beladonna kvete tzv.myslim naholo bez listu a taky by mela mit jakoby trubkovitejsi a vetsi kvety
nicmene je uzasny :-)) - takze ja davam hlas křínu
sem tu vcera psal, ze u nas v Penny je uz nemely...naopak v Lidlu asi za stejnou cenu je mely-byly pekne a velke,ale bez nazvu odrudy :lol:
Tahle amarylka měla být Tosca, nakonec to vypadá na Flamengo Queen. Co myslíte??
Stvol má 60 cm, květ 16 cm
Ty jo Evi to máš déle nebo jsi ji kupovala teď ??? je super
Radku, tu jsem kupovala nedávno u cibulky.cz, měla to být Tosca :cool:
Tak to jo jsem zvědavej co vykvete mně mám taky Toscu hm :mad:
Jestli ti vykvete opravdu Tosca, tak si zamlouvám semínka
Jo to uvidíme nebude to tak dlouho trvat ale pokud ano udělám čisté tak jak toho Doubla ...
Flamengo Queen, také jsem pro.
ale všechny zase,:mad:nic doma nechci
aleeee joooooo !!!!! :mad: :rolleyes:
:rolleyes: chceš aby mě vystěhovali ?? tak teda jó, snad jich nebude zase sto
chci se Evco zeptat jak Ti roste Bolero?-koukal sem na tvy stranky a tento se mi tam libil,nepokvete Ti uz?
Mirku, nejsem si tím moc jistá, ale myslím že Bolero nepřežilo útok narcisové mouchy... Musela bych se jít podívat do druhého pc, tam to mám zapsané
moucha je nas asi nejvetsi problem pri pestovani venku, kdybychom meli par cibuli tak se to da ochranit nebo pestovat tento pocet v kvetinacich doma na jih tak by to slo..vsak s ni zatocime!-s Karen uz sme ledasco naplanovali tak pevne verim, ze se nam povede utlumit jeji žravost
No ledasco? Mně se to překrytí netkanou plně osvědčilo, nemám ani jednu napadenou co byla zakrytá. A semenáčky z výsevu ten rok nenapadala. Příští jaro je už budu muset zakrývat taky. Tak že budu dělat tunely ne tak vysoké jako letos, to se špatně s tím pracuje .Udělám malé teda vyšku podle amky ale délku tak 1 m a v případě že bude třeba delší sestavím jich víc za sebou . Aspoň si to tak plánuju :mad:
Evi je moc pěkná
Evčo krásné a to malé "kvítko" vedle Amarylky je také krásné
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka