Re: Lady Jane
Ty jsi slyšel toho mího???
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ty jsi slyšel toho mího???
Mě taky pokvete.Jen má malý stvol.Počítám že to bude příští týden
Helenko mám ji taky nízkou.
Edo květ 21 cm.
Teda ta je a krásně se ti povedo ji vyfotit.
Jani, první rok mě také kvetla na nízkém stvolu, druhý rok již byla vyšší. Hlavně, že je pěkná.
Jani, já mám to samé.Že by se mu nelíbilo že ho vzbudili dřív ?
Moc pěkný květ. To vybarvení, barva a ještě k tomu plnokvětý. Nelze nic jiného než dodat, že je to nádherná odrůda. Už se na ni také těším.
Je to sice škoda, ale i tak je doopravdy moc pěkná. Přirovnal bych ji k jedné z mála z těch nejhezčích. Nadarmo se ji neříká "Paní".
Tak jsem byla zkontrolovat Amky a překvapilo mě Lady Jane vystrkuje poupě a ostatní asi 4 vystrkují lístky,poraďte myslím ty s lístkama ještě nechám spinkat snad jak hlásí to ochlazení znovu zatáhnou a Lady vezmu do bytu co myslíte ? :o
Jani, je fakt nádherná, blahopřeji
ty co maji ty listky tak bych je klidne jeste nechal zimovat...jakmile spatris poupe tak si je vem domu a udelej si radost :-)
Tak jo Míro zítra koupím hlínu přesadím a vezmu do bytu, počítala jsem že je začnu probouzet až tak v lednu mršky mě převezly
Tak jsem dneska přesadila Lady Jane klubou se jí dva stvoly většině Amek se zmenšily cibule budu je muset přesazovat do menších květníků
Jirko krásná
Jirko krásná blahopřeju.
no parada Ilonko:-) taky budes mit radost i na Stedry deb - jiste vydrzi na vsechny svatky
Děkuji myslím že vydrží rozkvetla v úterý mám z ní radost toto je první květ a má tří a ještě jeden stvol překvapila.Dostala jsem jí loni v listopadu a tak jsem myslela že nebude mít dva stvoly.
je to krasavice!!
Martine, je hezčí než ta předešlá.
Velká paráda
Nááádhera
Ještě týden a zasadím ji, jestli to teda vydržím(o. A jestli jsem někdy nevyměnila cibule v květináčích, kdyžtak vykvete červená a lady až po ní..
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane