Re: Pokec o všem-6
diky Jani,skoda, ze nemam cestu aspon do Sokolova - obcas tam jezdim za prateli,ze bych pripadne privez
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
diky Jani,skoda, ze nemam cestu aspon do Sokolova - obcas tam jezdim za prateli,ze bych pripadne privez
No to je škoda tak až pojedeš tak dej vědět ty mičurine .Do Sokolova to mám asi 15 minut autobusem,jezdím tam dost často.(doktoři).
no byl sem s kamaradkou na tamni poliklinice - no hrozna to budova, dokavad neni clovek mimo sve bydliste tak nadava, ted uz neceknu
Tos ještě nic neviděl :)ale na doktory nemužu nadávat měla jsem klyku na opravdu odborníky. Moc mi pomohli asi bych nechodila nebejt jedné všímavé primařky.
no rikam si, ze tam u Vas je hl.,ze tam jeste jsou-prece jen kdo umi NJ tak urcite premysli zda nema pracovat v Nemecku, tak to je dobre, ze tam ta primarka je. Akorad vypadovka ze Sokolova je hrozna - kdyz vidim jak ty doly jsou umele zalesneny brizama - no vypada to jak mesicni planeta, ale zas nektery kopce - treba jezdime na Přebuz - je tam krásně-ale jen pres leto, na podzim tam zrovna prselo a ta zima - to byla ma smrt - asi o 12st mene nez tady u nas
Tak tady se začíná prudce ochlazovat. Ve 20 hod byla sotva 0°C a teď mám na dvorku -5°C.Zatím nesněží .Džesinka zalezla do peřin a ani nosánek nevystrkuje.
A to máme na zítra nachystanou břed barákem vlečku na naložení toho bince ze dvorku. Ránodojedou kluci že to naloží. Já zase celý odpoledne pekla buchty aby měli něco jinýho nežli doma. Teď mám obavy jestli nezapadnou do rána sněhem jak pořád vyhrožují v telce.
u nas je uplne stejne jao u tebe Karen, Jizerka ma uz -21st tak my si muzem piskat z toho snehu mam hruzu-rano po půl 6.to nebude asi moc posypany tak mam z toho hruzu :-(
Miry co dělá ta ozářená cibulka?
Jestli je u tebe jako u nás tak to není tak zlé.
Tady je těsně nad nulou, a jen sněhový poprašek.Jen ty sr...y před domem kdyby nebyly.
Jo.Taky pořád čekám na zprávy o té ozářené cibulce.Už se budí?
Jeseníky hlásí včera do večera nic a dnes sněhová kalamita. A stále chumelí. Jsem zvědavá, jestli bez lopaty vyhrabu auto z parkoviště:-)
Janko, já si objednala Susan loni, ale došlo něco jiného. Ty ale píšeš Suzan máš na mysli Susan? ta je v seznamu u Edy taková to http://www.amarylis.estranky.cz/img/ori … /susan.jpg
Ještě je tam Suzane, ale ta je červená.
ptala ses Karen na tu ozarenou Exotic S., zatim nic nedela,mozna se ty stare zatahle listy zvysily,ale jinak nic vic, hold musim porad cekat.. dnes napadlo nechutne snehu-taky D5 a Prazsky okruh vypadaly rano katastrofalne,ale sem uz doma a prezil sem
Janko, Susan jsem dával do ankety o nejlepší hvězdník.
Zde je foto na porovnání. Měl by mít ružovou barvičku.
ze ten Eda umi fotit,co,devcata? (profi fotečka)
Tak to ten muj určitě mít nebude (zase jiná).
Edo nádherná fotka
Mirku dík za odpověď. U mne ty poslední cibule z nákupu z Eurobulb taky trochu povystrkují ty odřízlé středové listy.
a ty z Eurobulbu uzs sazela do kvetinace nebo jeste zimuji?
Mám je už zasazené. Víš každou novou nejdřív vykoupu a mořím, když už prodělá koupel a napije se nemá smysl dávat jí spát. A pak jistě si umíš představit jak jsem na ni zvědavá? Kdo by to vydržel???? Já teda těžko!!
ja ji ulozil jen z toho duvodu,abych si pak navzajem vytahnul ty dalsi - zorvna ji opylit Evergreenem nebo Charismou me dost laka
No moje loňská Evergreen a Night Star se po loňském marodění natolik zmenšily ,že se obávám že ani nepokvetou. Tyhle nové mám dvě, tak bych mohla mezi sebou. Charismou mám mimi-cibulku.
Jo a dělá mně radost .Exotic Star od tebe sice novej lísteček ještě nemá, ale ten původní už má nějakých 8 cm(dorostl do výšky cedulky-štítku.)
Jinak na opylení mám ještě zbytky pylu z posledního poslání a svůj od Donau a San Remo. Víc nemám, uvidím to ještě bude aspoň měsíc trvat. Do té doby pokvete ta zvláštní Polka a Ambience. Uvidím třeba ještě v příhodnou dobu pokvete něco zajímavého někomu a já půjdu zase škemrat.
mozna budem muset poškemrat Martina - na titulni strane webu je od nej sbirka kde jich kvete cela řada... tak snad jeste neco Martin ma...
mamka se divila a říkala---vy uz jste blazni, kdyz uz si posilate i pyl
To máš pravdu a Martin tam má cybistry zrovna dva,!!Jenže neži mně to pokvete, už tyhle Martina dokvetou. I když v ledničce by jistě vydržel.
Mamka se diví, manžel žasne
ale u tebe by mohla na takové věci být zvyklá,nebo u mečíků jsi si stačil sám?
u meciku si casto stacim sam-jsou skladne na te vymere co se sazi se jich vejde skutecne moc! pravda, par klasu jsem dotahl z prace,ale ne tak moc...staci,kdyz mi mecikari poslou na vymenu nejaky hlizy a mam hned pyl-i treba z Lotysska, jako min.tyden,uz se tesim
A víš že já se taky těším? docela mě to zaujalo, já měla poslední mečík - teda vlastní mečík který mi vyrostl na vlastním záhonku,ještě jako docela malá.Tenkrát bydlely rodiče na dědině - Dvorska u Brna. Já byla sice u babičky ale jezdívala jsem tam aspoň na neděli na návštěvu. (sobota byla tenkrát pracovní) Hlízy jsem si koupila v Brně na Zelným rynku.Pamatuji si to pořád i ten malinkej záhonek co mi máma dovolila osázet kytkama.
vsak to Karen vyzkousis a uvidis, ty co budes chtit krizit ty si dej do kvetinacu-vzdycky to lze prenest kdyz by prselo a pak ty zbyle na zahon, ze kterych budes brat pyl a zaroven si je rezat do vazy...
Odkaz na forum, kde jseu zajímavé fotografie pěstování hvězdníku při umělém osvětlení.
http://forums.gardenweb.com/forums/load … 22.html?39
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6