Re: Papilio
i ja se pripojuji ke gratulaci-koukam, ze jste vcera netili pekne dlouho ten seznam odrud, ktery chci se mi pene protaci na spodek papiru
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
i ja se pripojuji ke gratulaci-koukam, ze jste vcera netili pekne dlouho ten seznam odrud, ktery chci se mi pene protaci na spodek papiru
Foto Papilia jak se chystá na květ. Zatím je na dobré cestě.
Edo krásne ti rastie. Onedlho tu bude samý kvet Papilia.
Komulko,gratuluji a držím pěsti ať to je Papilio.Doufám že nenáš takového zahradníka jako já,to by ses toho květu nedočkala.
Jani,vydrž já zatím taky nemám květ.Ale listy valí jak hloupé.Dokonce mu z květináče leze kořínek.A to ho poctivě krmím.Kluka malého
vidim Edo, ze ti asi vykvete jako prvnimu vypada moc dobre...jinak tu lepovou zlutou desku co tam mas-to je na smutnice?
Mirku, žluté destičky na smutnice mám v květináčích celý rok. Jsou to protivný potvory. Destiček musí být hodně, nejlépe v každým květináči. Jak už jsem psal, stříhám je z velkých desek.
to si myslim, ze je musis nekde mit a nastrihat si je-jinak by clovek mohl vydelavat jen na desky ja zatim smutnice nemam,ale zjara pri vysevu zeleniny se vzdy objevi, zatim je klid..
Komulko,Edo moc držím palce aby Papiláčcí šťastně vykvetli. Můj nasadil na podzim devět listů, ale ke květu se zatím nemá ...
Všechny zdravím , byla jsem na dovolené a vykvetl mi papilio ,získala jsem ho letos díky Jiřímu. Má nádherné 2 květy na stvolu. Těším se z něj každý den
Myška
Gratuluji má to někdo štěstí fotečka by nebyla?
Také gratuluji a přimlouvám se za fotečku - budeme se z kvítků radovat společně....
take gratuluji! a koukej Papilio opylit,vsak muzes mit nadherne potomky!
Jirko, myška nás nenápadně předběhla, gratuluji.
Papilio nejde opylit samo sebou.
Tak Myško pošly pyl ,ráda bych jej využila, San Remo bych s ním mohla opylit.
když nejde opylit samo sebou a nějaký by ti zůstal nevyužitý!!
Jirko, ty jsi uz hodne nastudoval, proto se zeptat Tebe-pujde Papilio opylit svym ditetem Exotic Star?pripadne nejakym cybisterem?
Miro, ide to. Aj s Exotic Star aj s cybistermi - kde by to malo ísť bez nejakých vačších problémov. Pri E.Star neviem či to ide tak ľahko, ale čítal som že Hans z Nemecka čaká prvé kvety tohoto kríženia okolo r.2012. Takže asi to ide.
tak hura na krizeni techto exotu, si myslim, ze kazdy druhy semenac bude hodne nadejny! diky Pavle
Já všem děkuji za gratulace , není to má zásluha že kvete . Pyl seberu a pošlu , jen nevím komu mě se přestala zobrazovat jména mám jen např. moderátor , vážený uživatel ale jméno jako dříve ne. Fotečku mám ale ve foťáku z pravěku. Až budou fotky tak poprosím mojí dceru aby je natáhla.
Myška
Taky bych měla moooc velký zájem o pyl Adresu ti pošlu v SZ
Miroslavovi a Karen pošlu pyl z Papilia , mám odstřižené prašníky ve 2 kepících. V pondělí to dá můj manžel na poštu.
Myška
moc dekujem! i kdyz ho nemam tak aspon s nim muzu opylovat to mam radost .-)))
Mirku tak dneska obálka dorazila ,je vpořádku.
Myško, to je senzace, akorát to tak sedne . Dneska se začíná otevírat druhý stvol na San Remu.Jsou vidět 4 poupata. Vypadá to že to tak skoro vyjde přesně. Moje Papilio nic jen tečh 9 listů,ale jsou krásný.No třeba časem se taky dočkám.Letos kvetlo v březnu tak třeba později.
dalsi deti z Papilia-sice to nevim jiste,ale Papilio ci Exotic S.tam asi jsou ta podoba ta je! http://www.hippeastrumbreeding.com/base … &id=29 http://www.hippeastrumbreeding.com/base … &id=22
jeee...Papilio!!! urcite to bude on, je to skoro na tuti!! gratuluju
Jisté to bude až rozkvete, Exotic Star taky mystifikovala do poslední chvíle
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio