121

Re: Pokec o všem-6

Omlouvám se,že to sem  nepatří, ale zeptám se Vás Radku,ten leonberger je čistokrevný? My ho máme taky.

122

Proč nepatřííí patři je to pokec o všem jo asi je čistokrevnej je kamaráda mazlík  ab ab vím tady u nás o dvou ještě fence a psovi an

123

Samá smůla se mě v tyhle dny drží. Nejdřív ta  ztráta USB kabelu.To mě teda vyvádí z míry. Včera jsem jej u nás chtěla koupit - nemají. A teď už asi tak 2 hod sněží a pěkně. To znamená, že do Brna se zítra nepojede. S Džes se na vet. tedy nedostanu,to mě sice mrzí, ale zase se tak moc nestane.To jen Zuzana bude nešťastná, už se domlouvala s majitelkou krycího psa ,že mu dá vědět  jak D. dopadla.
Horší je že nebudu mít ani dál možnost stahovat fotky. No a aby toho špatnýho nebylo málo, Donau dost dlouho drželo všechny semeníky, ale už nedrží. Přišla jsem zrovna o ty co mi na nich víc záleželo - od Rity ty  po Night Star  .Ještě mám na druhým stvolu dva rezervní....???Na druhým bylo květů 6 zůstývají zatím 3 co vypadají svěže. Ny San Remu první stvol se 4 květy pomaly dokvétají - zůstává jeden .Druhý stvol přerostl první zatím o 13 cm (první byl 50cm)zatím se na kvetení nechystá.Zelené poupě je dosut docela prázdné. Tak uvidím.Ambience a cibule  z Polska ženou květní stvoly nahoru.
Mirečku ale radost mi dělá cibulka od tebe konečně má první nový lísteček. Ten starej co začal růst nahoru už měří nějakých 12 cm.

124

něco pro milovnice tohoto plevele   ab ab http://sklad.obrazku.cz/t561480_Jewel1.2.2010.JPG-http://sklad.obrazku.cz/t561482_002.JPG-http://sklad.obrazku.cz/t561483_003.JPG-http://sklad.obrazku.cz/t561486_004.JPG ---  :mad: :mad: ae

125

sice nepojedes do Brna, ja mozna zitra do prace..D5 vypadala tak silene, ze sem nevedel zda jedu v silnici anebo pangejtu, celou cestu -Průhonice-Hořovice sem nepotkal posypovac ani odhrnovac-hl.ze rikaj, ze jsou vsechny vozy na silnici,a v nasi vesnici prijet o 15min tak uz se tam nedostanu-zaveje a vys.vrstva snehu na silnici-no uz at je jaro!
To jsem rad Karen, ze Ti zacal konecne rust, tak az budes moci dat foto tak ho vyfot :-)
A Radek ma krasny faly-moc se mi libi v tomto odstinu,oba jsou super!

126

Nám tu prohrnovače projíždějí, ale je to cesta ke hřbitovu tak asi proto.Fotím pořád, jenže když se nemohu hnedka podělit ani mě to tady tak nebaví. ac

127

pokud mas notas tak muzes vzit ten a vyfotit co chces-kdyz sem liny tak to tak delam-hl.nemusim nic stahovat do pc, a kvalita bohate staci

128 Naposledy upravil: karelex (01-12-2010 17:50:12)

To já neumím, vůbec nevím o čem to povídáš. ac
Karen mi včera povídala že by to nějak šlo přez Pepkův počítač ten  notas nejak se to říká, ale to nedovedu  a ani nevím jestli by mi to Pepča dovolil. Víš on zase neumí nic kolem fotek a ani nedovede přiložit k mailu fotku když mu ji pošlu jen to dovede přeposlat. To víš stará generace to tak neovládá. ab ab ab

129

ze taky jde fotit noutbukem a fotky se nahraji automaticky do tveho pc bez dalsiho nahravani...ale asi mas velkej pc,vid

130

Tak to nevím vůbec. Karen mi říkala že v tom noutbuku je něco na stažení zabudovaný,to co říkáš ty to už vůbec neznáme. Já to budu muset vydržet. Já mám velkej počítač.a tatka má ten malej v kuchyni. ab

131

tak fot treba telefonem..

132

Takový foťák nevlastníme, ale však se dočkám, ve foťáku se jim nic nestane jen že už nebudou čerstvé.

133

Karen u nás je hnusně pořád padá a ta moje dcera se fláká někde venku.Ona si myslí že kvůli ní pojedou i autobusy.Čím starší je tím blbější.

134

Radku, krásně ti to kvete, paráda ab an

135

Heli, to já se ani nedovím, kde se kdo z naších děcek toulají, jen zrovna dneska si vnučka zamlouvala chatu na Silvestra.Jooo kde jsou ty časy kdy jsme jej tam trálili já a Pepča ac ac Bylo to krásný, nikde ani noha, všude jiskřivej bílej sníh a jen mojí dva velcí hafani na nás dohlíželi.  Aspoň je na co vzpomínat an an an

136

Jiřinko dík   ab tady je boží dopuštění ani nic nejezdí jen policajti s majákama :lol:

137

Radku...si pripadam, ze sem nekde na Klondajku..je videt, ze predpoved nekecala - i zapadni cast stred.Cech to schytala :-(

138

jo brácha jel do Brna v 14.15 autem a dojel za hodinu což cesta trvá asi 20 minut po dálnici ale jel domů asi okolo 17.hod a ještě nejsou doma trčí na sjezdu z dálnice klasika Holubskej kopec uzavřenej

139

Asi nemají zimní pneu.  ab

eda

140

edo má a nové ale poliši uzavřely kopec a hotovo je to tu jak na Sibiři klasika

141

Když by někoho zajímalo jaké jsou někteří lidé hovada když to tak musím napsat tak si přečtěte co se u nás dnes stalo za havárku lidi nechaly trčet maminku s dítětem pomalu 15 minut ve vodě nepomohl nikdo hyeny  www.veslavkove.cz

142

Tak jsem se prohrabala z práce.  ab       ab    ab   To je hrůza sněhu 20čísel a porád padá.Fujavice a zima no děs.Autobus nejel ještě že kolegině byla autem.     :o     A to jdu ráno v 5 znova,silnčáři určitě tak brzo vstávat nebudou    ac.

143

Myslel jsem všeobecně, až je budou mít všichni, budou nehody stejně. Bude se jezdit zase o trochu rychleji.

eda

144

Jani ja sem na tom podobne,vstavam po 5.té a vyjizdim po pul...to abych si jeste ted nabral pisek a podhazoval ho po dalnici pred sebe - na novem Prazskem okruhu, ktery byl s tak slavou otevren jako nejvetsi pycha ČR v silnicni doprave je pekne na prd-bocni vitr je tam tak silny,jako na Vysocine,nemluve o hladkem asfaltu, pak jeste uzavrou tunely, protoze kamiony jsou vyssi nez maji byt-zrovna vcera zacla blikat prde mnou cedule:--- prilis vysoky naklad, zavolej policii a hned se spustila cervena svetla a  stalo se pred tunelem...no hruuuza

145 Naposledy upravil: janka (01-12-2010 22:51:18)

Miro ráno ti posílám zase nějakej pyl. Fota k tomu ti dodám mejlem.  ab    ab  Opyluj a vytvoř ADELU.  ab  Mičurine!!!

http://sklad.obrazku.cz/t561858_DSCF4195.JPG jeden snímek z ložnice tam hnedtak někdo nenakoukne   ab   ab   ab

146

nadherna sbirka Jani!! uzasny, jsem rad, ze jsme mohli nakouknout :-) jinak ta vepredu uprostred-to je cibule Papilia-je velmi protahla...

147 Naposledy upravil: Miroslav (02-12-2010 18:52:34)

taky mi Karen utekla jedna araukana a usmyslela si, ze bude spat na hrebenu strechy na kolně, hazel jsem po ni uhlim a stejne neslezla,asi se uz bala,snad mi nespadne na zem jak ten hýl v Mrazikovi z berly mrazilky...

148

Syn má na zahradě vysoký strom a slepice mu na něm spávaly celé léto ,protože mu do kurníku chodila škodná - snad liška.Jenže tam zůstaly i celou zimu. Vykládal jak ráno byly kolikrát celé zasněžené a přežily všechny. Jen jedna co už nevím proč nemohla lítat spávala kdesi pod králíkárnou - tedy celkem byla chráněná tak té umrzly prsty a musel ji později zabít. Ovšem na stromě seděly na dřevě to na střeše nemají. Vím že když jsem měla andulky zimovaly taky venku jen musely mít možnost sedět na dřevě. Z toho důvodu by ta střecha mohla být problemová.

149

Jdou vám obrázky? mě né nic nevidím.  ac    ac    ac

150

Vázne sklad obrázků. Dlouho trvá než se foto otevře.

eda