Re: Papilio
na Ex. mi to prijde dost syte-ty cervene štráfy jsou vyrazne
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 20 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
na Ex. mi to prijde dost syte-ty cervene štráfy jsou vyrazne
Jiřinko držím pěsti ani večeřet nemůžu toho ještě nemám ale někdy ...
Radku, tak vážné to není, klidně si dej večeři ať máš sílu až přijdou čerti s Mikulášem
Rito gratuluju a držím palce .Bude to Papilko určo. Ty moje jen listy!!!
Rita, mne sa to vidí skôr na Exotic Star, ale dúfam že sa mýlim. Mooooc ti ho prajem.
Ak to bude Papilio tak bude nadmieru fialový.
Ale ta barva může být fotkou, mně se to taky zdá na Papiláka. můj taky pořád se jen zelení
kazdemu co ma Papilio a vykvete ho tak ho povinne opyluje - takova sance na nove potomky se nesmi promarnit
Je ze stejné série jako Myšky a ta měla 100 pro Papilio,tak je to určitě ono.
Jirko a čo tvoj Papilák? Pridaj fotku ak sa ti dá.
Nemôžem si pomôcť, mne to Ritine Papilio vypadá na E.Star... Len Rita rozlúskne túto záhadu...
Sláva , krásnej a teprve ještě bude až se vypne do krásy.
vsak jsem Ti rikal, ze to bude Papilák ne nadhernej, aspon hnedka muzes opylovat takovyho fešáka
Tak vydímm jiřinko že jsem pěstičky držel dobře tak se mohu jít navečeřet gratuluji
Rito, blahopřeji škoda jen, že nevydrží dlouho kvést. Papílio odkvete hrozně brzo.
jak dlouho Edo?
Dneska mně a Mirkovi měla posílat Miška pyl, nevíte někdo jestli to udělala?
mne nic nepsala, nechme se prekvapit :-) sem myslel, ze dnes ani neprijdes...asi Ti zachutnal kefir... ?
Mirku, mě kvetl snad jen tyden.
jj kefír je z tohodle mléka mnohem lepší. Chutnal nám oběma.
mám strach jestli to dneska neposlala aby nepřišel pro to maje San Remo pozdě. Už jsou otevřené všechny 4 květy.Teď chodí pošta mizerně. Min týden v uterý jsem posílala obyčejně dopis a došel až dneska Když tak je nechám odkvést jen tak.
Je nádhernej a je to Papilko huráááááá. Gratuluju a závistí si koušu nechty (umělý) :mad:
Rito blahopřeju je krásný
Děkuji moc všem, to Papilko je od Jirky , má zřejmě zaručené zdroje
Karen a Mirku, Myška psala 3.12., že vám dá její manžel na poštu pyl, určitě vše dobře dopadne
To vím to jsem ještě četla ale od tý doby tady nepsala nic i dkyž se tady dneska mihla-má psanou návštěvu ana dnešek
Edo, to vydrzi kvest tyden-jeden stvol?-kvet asi ne, ze?
To jsem rad Karen, ze vam obema chutna, sice na víno to nema ale zdravy to je, tak co
Rita gratulujem je nááádherný. Som veľmi rád že som sa mýlil...
Díky Pavle, taky jsem ráda, že ho mám. Sháněla jsem ho dlouho až teď se zadařilo :lol: :o
Zdravím , pyl včera opustil zvolenskou poštu , tak doufám , že k vám nepůjde přes Krkonoše.
Myška
Stránky Předchozí 1 … 16 17 18 19 20 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio