Re: Neznámá Amarylka
Mě taky nakvétá z Eurobulbu růžová Nymph a z Royal Colors Tosca, ale u obou je to otázka co nakonec vykvete :rolleyes:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mě taky nakvétá z Eurobulbu růžová Nymph a z Royal Colors Tosca, ale u obou je to otázka co nakonec vykvete :rolleyes:
jen se s fotkama pochlubte, jsem moc nedockavej...do kvetu to nevydrzim
U mě to nebude tak honem. Poupata ukazují zatím jen špičky.
no na tu ruz.Nymph jsem skutecne zvedavej, ja mam jen Sumatru, zatim asi Eurobulbs vede-co se tyce kvality, ze?
Dá se říct že ano. Uvidíme jestli poslal to, co bylo objednáno .
pripadne se tedy sejdem za mesic zde v tomto tematu
V případě tvé Sumatry až na jaře
ano, to asi jo-no podle fotek mame s Karen stejnou odrudu,obe cibule maji zcela stejny tvar ..tak se uvidi
Mě zatím Sumatra i Tres Chic spí Ale koukám že tlačí puky Charisma Gervese od Grimový.
je videt, ze Charisma je raná, mne taky tlaci
Mirku mám je vysazené v květináči a tlačí Lady Jane,Lemon Lime,Exposure,Neon a Sweet Nymph na ten jsem hodně zvědavá
na ten asi kazdy ale koukam, ze mas peknej zastup tech co pokvetou
Nějak se zbláznily a ještě včera jsem koukala ve sklepě další dvě se probouzí,ale zatím jsem je tam ještě nechala mají venku malinkou špičičku snad se trochu opozdí
ono se to da hodne posoupnout, i kdyz maji narasino-kdyz si vzpomenu jak sem sazel Evergreen..nejak sem na nej zapomnel a kdyz sem pak prisel, ze ho budu sazet tak mel stonek uz 20cm! ups
No Tosca to není určitě.Květ je zdeformovanej a ještě není celej rozvitej .Na Flamengo mi to taky nesedí.Počkám možná se trošku zabarví jestli ještě rozkvete.
Ono je to vlastně jedno jen když zachráním cibuly ,tlačila druhej puk tak jsem ho vyřízla aby se nevysilovala.
Pořád si myslíš že to není to samé? Já bych řekla že je
Má málo barvy ale to může bejt tím že je ve váze nebo že byla poškozená.Tvar je dost podobny.A měli jsme ji s Evinou dodanou ve stejnou dobu tak je to asi Flamengo.
Jasně není dobarvená, ja měla takto vyřezaný květ z Clowna taky mu chyběla barva i když jen na dolních listech,ale chyběla.Asi je to tím že nebyla dozrálá, ale když se díváš při zvětšení jak je šrafovaná i lem a tvar listů tam už je a zelené hrdlo taky .já to tak vidím.
Asi to tak bude .To je 3 cibule co neodpovídá.Doufám že poslední.
Máš to od Cibulky cz?
jojo ještě mám od ní Gervase tak uvidím co se vyklube.
já mám teda tři amky od ní a dvě odpovídaly třetí ještě nekvetla - Ambience, ale už bude taky brzy se otvírat. Má tři stvoly Aspoň byly všechny zdravý.
Od Grimoví nevyšla Tosca,od Jirky navyšla Susan a z OBi nevyšel Clown místo něj mam Prelude.
od Grimové to má stejný i Evča, ale ta záměna se mi moc líbí, jen že tvoje je nemocná že, a Prelude taky stojí za to .
Já už jdu do postele.Teď jsem si vyráběla několik zkušebních avatarů na programu co sem dal Eda.Ještě jsem se nerozhodla ,ale asi jej změním jen na zahradě.Tam se mi nelíbí. Ahoj dobrou noc.
Dobrou :/ :/
Jedíné kvetoucí amce .- San Remo začíná vadnout první květ, ale dneska puklo zelené květní pouzdro u nové ještě neověřené amky - má to být Ambience.Tak jsem náramě zvědavá jestli to bude ta pravá.Má tři stvoly.
teda tri stvoly-to bude paradnice! na ni jsem obzvlast zvedav!
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka