Re: Pokec o všem-6
TAK TEN CAS TAK LETI, ZE MI TO PRIJDE, ZES TO OPYLILA VCERA mne porad drží ten prvni kvet na Dark red-vykvetla v pondeli a jeste neodkvetl :-)) jinak jiz jsem ho opylil,dnes asi udelam druhy..
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
TAK TEN CAS TAK LETI, ZE MI TO PRIJDE, ZES TO OPYLILA VCERA mne porad drží ten prvni kvet na Dark red-vykvetla v pondeli a jeste neodkvetl :-)) jinak jiz jsem ho opylil,dnes asi udelam druhy..
Evi, tá cibulka čo som ti odložila nechce prospievať...zas jej odišli korienky a ani listy nemá
hurrra konecne to posta stihla a prisel pyl od Martina-diky za takovou sbirku a taky dik Jance za seminka, vypadaji nadejne a taky supr PFko, jsi moooc sikovnáá
Super-paráda.
Rito, je super. Takový nemám!
Rito ten teda je!!! Příště si jej musím aky objednat. Moc ti gratuluji.A ještě tolik květů.To jsem ještě nikdy neměla ,nejvíc 6!!
Díky moc .
Květů má dost, loni měl sice méně květů na 1 stvolu, ale byly zato dva
A cibulkou se nemnožil viď tak aspoň něco opyl a semínko by mě potěšilo,prosím!!
Cibulky zatím nikde, ale možná překvapí .
Můžu ji zkusit opylit , uvidím jestli to vyjde
Doufám že budu mít taky takový
Jiřinko ty máš fakt nádherné kousky hm ...
Jířinka na nej hodí Papilio a budem valit oci
jj to by mohlo být zajímavý takový duhový Papilák! :)
Edo, chci se zeptat, proc se mi pri aktualizaci stranek znovu objevi ten modry ctverecek, i kdyz uz jsem to cetl novy prispevek tam neni, zaclo to zlobit od vcerejska...
Mirku, mě to funguje celkem dobře, někdy se čtvvereček trochu zpozdí ale je to ojedinělé. Asi jsme moc rychlý. Dole pod fórem je také možnost, označit fórum jako přečtené.
Tak snad už večer budu moct ukázat nějaké ty fotky.Právě mi napsala mladá že vyjíždí :) :)
asi jsem Edo slepej, nic jsem tu dole nenasel :-(
no..Karen, myslim, ze mas co ukazovat-za tu dobu mas aspon 70fotek,co?
Mirku, když klikneš na celé fórum jako je např. pěstování hvězdníků, tak je ten odkaz dole na černém řádku. Jinak na serveru měli trochu problémy, někdo jim schválně zatížil server, něco jako to měli s poštou. Snad už to bude dobrý.
posta mela problemy, to mas pravdu... ok,zkusim to,dik
Rito blahopřeji také mi vyráží dva stvoly jsem zvědavá jestli bude také tak krásný jako ten tvůj
Rito ty tvoje kousky stojí opravdu za to. Na jaře, pokud bude společná objednávka na Eurobulbu, tak nezbude nic jiného než si ho objednat.
uz se snad hlasim:-)) aspon mam vymluvu-treba na to, ze mam v breznu svatek tak ze je budu muset mit
no koukam, ze roste jak divá !
Lenka se ptala na houb.choroby meciku, proto sem pro ni nahral foto na muj web... http://www.daglad.estranky.cz/fotoalbum … #photo_729
pokud tato firma zacne prodavat vyobrazene odrudy tak to abych si zacal hledat jeste dve zamestnani... snad shop zprovozni zjara, odrud je hafo! http://www.eurolank.cz/375_hippeastrum? … 0&p=15
Miro to máš pravdu. Takový sortiment se jen tak nevidí. Ještě ta cenová relace bude určitě zajímavá. Jenom se ještě zeptám. Stránky Cibulky od krtka jsou v současné době nedostupné, ale nevybavuji si kdo byl jejich provozovatelem. Našel jsem jsem jiné stránky, které možná už znáte, ale jako provozovatel tam je uveden p. Krátký z Říčan, Březí a myslím si, že byl provozovatelem i shora uvedených stránek nebo se pletu. Doma bych to určitě ve fakturách dohledal. Odkaz na stránky je http://www.amarylisy.cz/. Amky jsou z větší části prodané. Ale nabídka nebyla vůbec špatná. Hlavně ta cenová relace.
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6