Re: Eurobulb
taky mas Jani Sumatru...tak to uz je cely zastup co jsme ji chteli
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
taky mas Jani Sumatru...tak to uz je cely zastup co jsme ji chteli
Mám dojem že jich bylo nejvíc Za tu cenu to je super.Mě vyšla na 180,-kč a tady když je k mání tak určitě přes 200,-kč bez poštov. Tak nekup to.
priste se odvazu vic - abych mel vic pylu, dalsi roky toho pokvete vic (diky semenacum)-tech skutecne pribyva, hl.aby nevotravovala moucha, jinak zadny problem nehrozi
Taky
Helence: V OBI mají ty samozavlažovací květináče ve slevě.Velmi výhodný nákup ten největší z 350,- na 299,- no už letím.
tak a nakup zacne nanovo .-) takova nabidka cybisteru...Karen at se radsi nediva http://www.ludwigamaryllis.nl/en/bollen … t=cybister
Mirečku já vím, že to se mnou myslíš dobře, když jsi napsal abych se nekoukala, ale kdo to má vydržel!!!!!
Včera večer jsem si povšimla podezřelého fleku na cibuli u Polské cibule a při té příležitosti jsem se rozhodla prozkoumat jakousi nepravost i tady na Cybistr Rose .Cybistr začal rašit, ale ani náznak kořene .Při prvním ošetření jsem sundala suchou košilku,ale pod ní zbylo několit fleků které byly způsobené poraněním - bylo to poznat. Právě od těchto suchých poranění to začalo trochu zahnívat. Měla jsem sundat ještě další vrstvu, ale bylo mi to líto. Teď je už celá čistá.
Druhá, ta Polská cibule byla při dodání uplně krásně čistá, ale první suknice nedosahovala až ke krčku a právě téhle se chytla hniloba .Má vzrostlé kořeny a nakvétá .Květní stvol má dlouhá asi 15 cm ,ale už asi tak týden neroste. Tak snad teď po odstranění zhnilé suknice se to znovu rozběhne.
Nafocená to mám, ale fotky budu mít nejdřív v uterý večer.
no hlavne,aby to poradne zaschlo a nerozsirovalo se to..
cim vic clovek kouka na netu po novych odrudach, tim vic jich chce mit no uz aby vykvetly semenace - urcite to bude velke usetreni
Myslíš, že až vykvetou ty naše semenáče, že přestaneme toužit po těch jiných kráskách ? Dost o tom pochybuji!!
no urcite se to omzi-o tom nepochybuj...a proc?-protoze mnohy semenace budou natolik podobny vytouzenym odrudam, ze nebude mit smysl si tak podobnou kupovat
No doufejme že máš pravdu. Já se na to teda moc těším, ale chce to ještě moc a moc trpělivosti. Pro letošní rok, mám několik cibulek které sice nejsou kříženci, ale taky netuším co jsou zač.Letos by jich několik už mohlo kvést.Všechno to jsou dárečky .Nejvíc jsem zvědavá na čtveřici kterou mně donesla kamoška že už dávno nekvetou.Ona o ně tak pečovala ,že se natolik zmenšily - měli tak 1 cm v průměru a klepaly se chudinky na dně květináče asi tam na vrstvě 3 cm hlíny. U mne solidně vyrostly. a letos poprve spí zabalené v papíře.
teda Karen, koukam, ze mas co nabizet-ohledne fotek, uz aby bylo utery .-)
Taky se těším jak se v těch fotkách budu přehrabovat a třídit je
pokud rostlina nema spalu nebo neni nejak poskozena tak ji tam klidne nech
Je to zvláštní obě dvě cibule co jsem před dvěma dny měla venku z květináče protože bylo vidět že chytají hnilobu pořád pozoruji. Cybistr Rose která měla chycené povrchově ale dvě vrstvy a po jejich odstranění se tam vytvořila prohlubeň ,vypadalo to jako kdyby tam byla půvedně snad nová rostlina,ale nic jsem po ní nenašla. Teď jsou to jen dva dny co jsem cibuli očistila a hned začala rychleji rašit, nevím jestli je to na květ, spíš to vypadá jako několik lístečků, ale za ty dva dny co je vyčistěná z p§vodních 3 už je vidět aspoň 6-7 špiček. Ta cibule Poslká co jsem ji měla ještě víc poškozenou a měla už tak 10cmstvol s poupětem, začala ihnet rychleji růst a dokonce nasazuje i další stvol nebo snad list.? Před tím ošetřením už aspoň týden nerostla a teď to značně dohání.
ty fotky uz jsou fakt potreba! :-)
Tak to tam nechám cibule vypadá zdravě už se těším až vykvete ten druhý stvol vypadá že bude vyšší no uvidíme
ja mam u Dark Red taky ten druhy vyssi... a zatim v poho
to jsem ráda
to jsem zvedav jaka bude, ale cibule je to velika
Tak Neonek má už 10 cm puk,Novella a Splash vyhánějí puky také,Novella dokonce hned dva.
tak to je super, Novella a Splash jsou tuze pekne, no uz aby vykvetly a my se pokochaly:-)))
To je super, ty moje se moc nesnaží!!Dávají si načas.
Pokvetou všechny,ale tahle je nejrychlejší moc bych si přála aby vydržely na vánoce to by byla krása
Možná je to tím ,že já mám jen dva cybistry těm to třeba trvá déle.,aspoň se tím utěšuji. Te%ď jsem nejvíc zvědavá na tu z Polska. Začíná pukat zelené pouzdro.
vypada na to, ze Neon to bude, no jsme zvedav jak bude vypadat uvnitr:-)
Karen,mame cybistery tak se nedivne, ze zrovna oni jsou pomalejsi, vsak nam to vynahradi vic nez dost
Ilonko paráda, ten můj už pomalu odkvétá, ale barva byla super
Rituš moc se na něj těším i na ostatní
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb