Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máš to pěkně rozdělaný do kola
To teda je pěkně rozdělený dokonce jako kdyby jsi to měřil pravítkem.Ale udivuje mě jak je ta mateřská cibule veliká. Myslela jsem si, že jsou drobnější.
vypada to jak carodejne kruhy u hub taky jsem myslel, ze tato dela mensi cibule-ona Ti pokvete nebo jiz kvete?-je tam videt stvol
Během tří dnů by měla vykvést.
Super,nádherně zformovaný
Fakt zajímavé.A co jich má.
teda Jirko, kde to vsechno beres? a tato se jmenuje jak? je sytejsi nez ta minula svetla zvlnena, jak se Ti namnozila, tahle je taky pekna mohla by se provizorne jmenovat Rejnok
Je to stejný hybrid.Jina cibule.
a jak to, ze je tak tmavy,kdyz je stejny??-moc tomu ted nerozumim :cool:
Miro,to je světelnými podmínkami.
aha,i tak se mi moc libi...je totiz uplne jina
Jirko paráda, zbraň proti vetřelci! kéž by účinkovala...
Tak to je mazec.
Mohla by se jmenovat labutěnka:-)
Něco podobného už někdo měl, jen už to hnilo, měl jsi dobrej nos, že jsi tomu pomohl ven.Co asi tu cibulku potkalo, že jí to tak zmatlo?!?!
Já to měl kdysi u Calimera,ale než mi došlo,že je to stvol,tak začala hnít celá cibule a byla v pánu.
Karen, staci, ze mohla mit vic hnojiva min.sezonu a todle byl vysledek...ale tech aspektu muze byt pochopitelne více
Tak ono to zase není nic tak zvláštního, na druhým foru se mi zdá že to bylo jak jsem loni četla .Tam šla cibule taky do háje.
Co mi to tam roste??? :rolleyes: Nejdřív jsem to považovala za houbičku, pak za nějaký hrášek co pustil kořínek.Dneska už je to větší a udělal se tomu na jednom konci výrůstek ,který mně připomíná vršek cibule. Je to trochu vidět na té špatně ostré fotce. Viděl někdo něco podobného? Je možné ,že by to byla nová cibulka? To co tam roste jsou nové rostlinky z nařízkované Double Romy. To mrňavé vyrostlo na kořínku? nebo stopečce ze země dá se do toho šťouchnoit leží to volně na zemině. Ale cibulka by měla být pod zemí mám to teda zasypat ??? Co vy na to????
treba to muze byt jiz odnoz...ale je to jen muj typ, kdyztak ho nech jak je,akorad ho trosku zalij, je v rohu a tak je znevyhodnen..ale je to zajimave
Tak jo hned jej trochu zaleju, a co myslíš neměl by být po zemí?
pokud roste, tak bych ho nechal,aspon ho budes mit na ocich...
Že by to mohla být cibulka od Double Romy co tam roste, mě právě napadlo teprve,když se ukázal ten malinkej zelenej snad něco jako lísteček. No snad se už brzy ukáže co se to tam děje. Jestli je to cibulka od Double Romy brzy se to pozná.
mnohy mlady rostliny hvezdniku pousti odnoze dost brzo, takze by to nebylo az tak zvlastni..
jj to je jasný ale že ta cibulka roste nad zemí ,to mě přišlo tak divný, že jsem to ani nepoznala o co jde.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu