Re: Pokec o všem-6
Já jsem zatím od zazimování zasadil jen dvě co spěchaly jinak vše spinká
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já jsem zatím od zazimování zasadil jen dvě co spěchaly jinak vše spinká
Sumatru Karen ale jeste zimujes vid?
Nezimuji, zasadila jsem je obě ale trošku roste jen Cybister Rose .
Tady odtud jsoe obě. http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … robubl.jpg
tak Ti pokvete driv, ja se pokusim vysadit zaroven Evergreen a Sumatru, tohle krizeni musi byt zlaty dul tak hl.aby vykvetl Evergreen, opyleni by melo byt dle Jirky kdyz to tu popisoval OK
Moje Sumatra vypadá skorem stejně, vysokej suchej krček a vůbec se nebudí. Vypadá to že má půlnoc.Evergreen a Night Stat taky neraší a navíc ti mojí jsou dost po loňsku vyčerpaní. Hlavně špatně vypadá Night Stat.Taky by se mi líbilo tohle křížení, ale nevím no třeba bude mít potřebný pyl někdo další .Od Rity jsem měla Night Stat,ale už nejspíš došel.
Trochu lépe je na tom Cybister Rose ,trošku mu narostlo malinké špičky lístečků. Dneska jsem koukala že možná ale fakt jen možná se ukazuje i stvol. Ve fotkách jsem ukazovala, že se o ni pokoušela hniloba, tak právě po dalším očistění se to ukázalo na ten stvol.taky se mi zdá že se i ty lístečky zvětšily. Zase nemám možnost stahovat fotky .
ale mimco mas pekny! no uvidime:-)
Karen, můj cybister Rose roste jako z vody, už má cca 15 cm a 2 stvoly Dokonce se snaží i Tres Chic a růžová nymfa.
Tak to ti mohu leda závidět. Ta moje má asi 5-6 špičiček lístků ,ale jinak nic. Při ošetření začínající hniloby jsem viděla ,že ani kořeny se neoživily .Tak mi nezbude nežli čekat.
To zvládne, do jara má spoustu času
Muj Tres Chic jsem dneska přesadila a zjistila že má mimi. A pokvete zdatně . :rolleyes:
hned nam to nafot pokud je volny mimi tak se hlasim jinak jsem pouzil Tvuj pyl San Rema, uvidime...
Fotit jsem zapoměla když ho dochovám tak je tvuj.
a mimi má i Jonsonii od Jirky probudila se tak šla do nové zeminy.Tak mě překvapily že jsem zapoměla Fotit.A Sumatra taky. :rolleyes: :rolleyes:
ta ti taky pokvete? zrovna jsme s Karen zoufali, ze nic Sumatra nedela..!
zatim ne ale má mimčo a další bouly má na druhé straně .Tak čekám co z toho vyleze,květ nebo mimo.
Chce to trpělivost mládeži. VYDRŽAŤ
no mne neva, ze nerasi poupe,jako u Minervy a Charismy, stejne je chci vysadit hlavne po Novym roce-kvuli svetlu..
no ja jako jediny sem Sumatru nevysazoval...tak se necham prekvapit co vam holky vykvete jako prvnim, mimi u Tresu je videt, je tam mas pravdu .-)
taky sem zjistil, ze amky nemaji rady anglicky pisnicky, rostou vyrazne lepe pri spanelskych - hold jejich puvod se nezapre, hned mam jedno CD co sem mel 3x a pokazdy ty originaly ztratil
co takhle klasika. Třeba osudová.
no myslim, ze by na tuti prilitla moucha a osud by byl zpečetěn
Ahoj všem,tak po dlouhé době nakukuji
Mě nic nekvete,ani se nechystá.Ani nový přírustek není a nebude
2stvoly jsou hnedle super, jiste Ti vydrzi i do noveho roku tak mas o vyzdobu postarano
macku, teeeda...po tak dlouhe dobe se ozves, kde se schovavas?
Miro jsou 3. :rolleyes: Ty květy dole je ten třetí.
to vis v matematice jsem se koupal celej zivot
ále stále problemy,ale tím Vás nebudu zatěžovat :mad:
I na noťas už toho bylo moc a stávkoval
Ahoj Mací to je dost že se ozveš.Chybíš tu. A co nunínek to už je asi pěknej kus chlapáka co?
nunínek zítra sem dám nějakou fotečku.Už jsem ho dobře dva měsíce nefotila :lol:
No jo no,co člověk nadělá,je to špatný,ale aspoň před těma Vánocema jsem za Vámi chtěla přijít
To je správny a držím ti palce aby příští rok byl už v pohodě jak zdravím tak prací. Vydžať.
Díky díky Jdu spinkat,potřebuju to.Mám poslední dobou nějaký deficit
Pááá
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6