Re: Pokec o všem-6
Macku taky tě zdravím !!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Macku taky tě zdravím !!
Mam ji tez Jani, kvetla vloni,letos se ji nechce, jako jedna z mala orchideji ji lze narizkovat
Macku, vítej, když amky nekvetou nyní, tak pokvetou na jaře. Jaro už bude za chvilku, však se dočkáme.
at nezabirame forum jinde, tak to dam sem, bavili jsme se o ty registraci, nazorne to ukaze priklad na mecikach, klub v ČR to dokaze zaridit za Tebe a registruje vsechny nalezitosti, nicmene tady je odkaz co vsechno tam muze byt, akorad se musi stahnout PDF... http://www.gladworld.org/2010-registry.htm tak nejak podobne to bude i s hvezdniky
Neumím anglicky, tak to nepřečtu, ale je to ještě předčasný. Myslím si že když nás má talik takovou spoustu semenášků bel by v tom čert, aby se někomu nepovedlo něco opravdu zajímavýho.Tak až se něco povede budeme to muset nějak řešit. Taky by mně bylo líto prodávat je ven .
kdyz vyhoda prodani Holandanum je ta, ze jim das par kusu a oni to za tebe namnozi,ale to jmeno, zes to vyslechtila Ti zustane... coz je fajn, myslim, ze Jirka umi AJ
To jsem nevěděla!Tak že už to chce jen někoho kdo by tady u nás se ujal nějakého toho rozšíření a to by....třeba ty?,nebo jiný zahradník.
Karen anglictinu sem se nikdy neucil...
jinak pokud se odruda prodava tady po čr tak ji musis sama dostatecne namnozit-coz u hvezdniku bude casove narocne-narozdil od jirin a meciku,ale oproti tulipanum(20i vic let) je to hracka
jo a mozna jsme bliz nez si myslis-nas uzivatel- Ton Wijnen je z Holandska, treba tu ceka az nam vykvetou semenace,aby nam je mohl zacit lovit
Jednou tady byla výzva že jestli máme nějaké křížence, ale ani na to nikdo neodpověděl, už nevím kde to bylo.
myslis od neho?
to nevím , mně se tenkrát zdálo, že to je někdo cizí neznámej ,už to nevím přesně, ale mám pocít že přímo psal že to hledá pro někoho dalšího.Nevím kdoto je ten Ton Wijnen chodí sem?
psal v AJ, asi tema amaryllis...ale nevim to jiste
to je od nej.... http://amarylis.hys.cz/viewtopic.php?id=196
perfektní sbírka! no jeste dalsi dva stojany a mas na letosek vystarano
jinak co v Obi presne za odrudy meli??
Míro je to myšmaš.Samoozdřejmě nejsou popsané.Ale je uvedený distributor. NOHEL-GARDEN
Budínek 80
Dobříš 26301
ing.Petr Nohel
pátrej šerloku.
Nohel je v Dobříši, to vím...jiste to ma stejne z Holandska, takze se to clovek nedozvi...uff..dnes uz sem napsal tolik vet(clanek) az mam hlavu jak meloun :mad:
Jani máš pěkný regálek také bych něco podobného potřebovala je koupený nebo domácí výroba?
Ilon je koupenej v OBI za 399,-. Včera
tak toto je nabidka od Jost import na jaro 011
Benfica
černočervený
26/28
85,00 Kč
Clown
žíhaný
26/28
70,00 Kč
Double Record
bílý, červeně žíhaný, plný
26/28
80,00 Kč
Hercules
lila
26/28
70,00 Kč
Charisma
červený, bílé žíhání
26/28
80,00 Kč
Christmas Gift
bílý
26/28
70,00 Kč
Lady Jane
oranžový, plný
26/28
80,00 Kč
Lemon Lime
žlutozelený
26/28
90,00 Kč
Minerva
červený, bílý jícen
26/28
70,00 Kč
Orange Souvereign
oranžový
26/28
70,00 Kč
Pamela
červený
26/28
65,00 Kč
Míro a ty budeš objednávat?
To znamená že se bude objednávat na jaře?
Možná bych něco brala,cena by ušla.
objednavky jsou mozne asi do pulky ledna... a je to pro zivnostníky
A tak to už nemám, můj živnostenský list jsem už uložila nebo jak tomu říkaj.
ja nevim jak na tom budu, ale jeste to neni uplne ztraceno
jeste si dovolim citovat kolegu z brandže---
Byly to nákupy z Holandska,kde z nich dělají pouze spotřební zboží použitelné pro jednu sezónu.Protože pro vývin spících pupenů se aplikují fytohormony a tím se docílí,že hlízy příští rok mají hodně květů,ale velmi se vysílí a potřebují 2-3 roky na regeneraci a aby si zvykly na naše podmínky.Další roky bez těchto stimulátorů ztrácí schopnost nasadit více květů a kvetou pouze z vrcholového pupenu.
jedna se sice o kaly, nicmene si myslim, ze tyto hormony cpou nejen do kal, proto jsou taky koupene amarylky tak ,,nadupané'' a mají mnoho poupat, co si myslite vy ostatní??
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6