Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vybrala bych si.
Miro,Fairytale a Samba jsou super,pokud nás bude víc,tak bych je objednal,žl mám.
Nicméně zkusil jsem Joštovi napsat,zda by byli ochotni mi prodat i menší množství.Zítra dám vědět.
Pokud by byl zájem o objednávku čehokoliv od Jošta,rád se toho ujmu.
Já bych zájem určo měl, cca 10kusů
Pište tedy svoje objednávky ke mě do nabídky cibulek.
bohuzel ty nejhezci jsou v tom boxu po 20ti:-(
Neboj Miro,já je koupím i kdyby nešli po jednom,a zbytek kdyžtak střelím sestřence do květinářství,nebo přes aukro.Ale myslím,že si to tady rozebereme a nezbude.
Do kdy se musím přihlásit?
to zní mooc dobre, ty to mas Jirko tak dobre zorganizovany,šikula!
taky by me zajimalo, to, co Karen - do kdy se musime prihlasit?
Necháme tomu volný průběh,alespoň týden,ať mají šanci i ti co sem chodí sporadicky.
to jsem rád, protoze nyni resim ŽL., ponevadz pak clovek plati zdravotní apod...
ale jiste si neco objednam
Já bych si přálo bílou plnou ale ta tu není, ale asi si taky něco vezmu, ještě pouvažuji.
Jirko šikulka je slabé slovo ale já na nějaké příjdu.Ještě že tu jsi.
Přišla mi nabídka od Royal Color - 8 namíchaných cibulí za 58 euro.
Jani, to je celkem slušný Kdyby člověk aspoň věděl co mu pošlou Klidně bych do toho šla
Letošní záměny :Apricot Parfait(mám Faro),Estella(mám Neon)
Detto
Nová nabídka od RC:
http://www.royalcolors.com/index.php?na … &id=06
Viridi Rascal je nádhernej,jdu do něj.Jsou to 3 cibulky za 16,50$,tak pokud by měl ještě někdo zájem,můžeme se podělit.Možná bych objednal i něco jiného,no uvidím.
Jirko, určite mám záujem, počítaj so mnou, zobral by som aj celý packet 3 cibuliek.
Jirko já bych se přidala kdyby byla cibulka a kdyby se někdo chtěl podělit o Lollypop ,je taky moc pěkná.
Lollypop bych asi také chtěl.Tak se pak domluvíme,až nás bude víc.
Dobře snad se někdo přidá.
sem koukal, ze jsou take na Facebooku a zaujala me odruda Cherry crush, máte ji nekdo, jaka je?
Miro, táto odroda je super. Bohužiaľ sa ešte nepredáva v Európe (aspoň tuším). V USA je bežná. Veľmi podobná je Opal Star - diskutuje sa aj či sa nejedná o rovnakú odrodu, ale sú tam nejaké odlišnosti. Tu je odkaz ktorý si môžeš pozrieť a s použitím prekladača aj prečítať - http://forums.gardenweb.com/forums/load … 52343.html
no jedna hezci nez druha, to tedy jo
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color