Re: Neznámá Amarylka
Tak ta moje Polka bude mít jen dva květy, ještě se docela nerozložily a taky barva je pořád jen jako včera, málo červená proužky na zelenožluté.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak ta moje Polka bude mít jen dva květy, ještě se docela nerozložily a taky barva je pořád jen jako včera, málo červená proužky na zelenožluté.
Tady zmíněná neznámá z Anglie:
Květ není ještě zcela rozvinutý,tak zítra znovu.
To je ale krásná neznámá
Moje neznámá z Polska už je dneska vidět a já to vidím na Clowna,ale nemám jej tak bych byla taky spokojená.
teda Jirko, pokud ta barva odpovida tak to je velmi nezvykla kombinace, je super!
Jirko ta teda je, super :rolleyes: ,nádhera. :rolleyes:
Taky se mi moc líbí. Ani není tak suchá jak angláni, co?
Jirku je super, podobná odrůdě Fantasia a také Krakatoa. Nějaké odchylky tam jsou.
Jirko moc pěkná a zajímavá. Zase něco jiného a v obráceném pořadí, než jsem zvyklí u ostatních amek, kdy jde převážně bílá od středu a červená dominuje okrajům.
vor Janka - nebyla Jani popsaná amka od t-trade jako Dark Red. Já ji tak měl popsanou a když rozkvetla, tak byla hodně podobná Riloně. Spíš bych řekl, že to byla Rilona.
Ta Krakatoa téměř dokonale sedí,dám jí tedy toto označení.
Jirko, velká paráda.
je nadherna, kdyby mela mimco, tak se hlasim - sice jsem trochu odpurce neznamych, ale tohle je skutecne vyjimka:|
Teda ta nemá chybu.Jirko ta je krásnáááááá.
Martine byla popsaná jen jako Red.Nevím Rilony mám dvě ale tahle amka je oranžová.Riilona je jemnější a má spodní lístky světlejší.Vyfotím jí ve dne bez blesku.Snad to zítra vyjde.
Jirko,je úchvatná
Je vidět že máme pořád co nakupovat
Jirko, je prostě nádherná, gratuluju!
Helenko, ta tvoje paní z květinářství je vizionářka
takhle ten můj nákup vypadal ráno
a takhle teď večer - neurazí, ale neohromí...
Je nádherná moc ti gratuluji k takové krasavici. Z mojí neznámé Polky se byklubal Clown.
Karen, děkuju. Clowna jsem si zrovna teď objednala, tak jsem zvědavá, co se z něj vyvrbí
Loni jsem si taky Clowna kupovala ale byl prolezlej spalou až do středu a odešel .Ani nerostl. Tenhle kvete ale zatím nemá žádný list tak snad budu konečně mít taky zdravého Clowna. Má jen dva květy.
Jirko, taky se jdu přihlásit do fronty na mimča od Krakatoy. Taky jí mohli dát nějaké příjemnější jméno:-)
jj to jmeno je jako od Čapka.Budeš ji opylovat? Take bych si stoupla do fronty, i semínko bych uvítala líbí se mi mooooc.
Holky a kluci,ji samotnou opylovat nebudu,ale pyl možná využiju na jinou.Cibule není dostatečně prokořeněná a nechci ji vysilovat.
jj rozumím, raději ji neryskovat!!
copak jsi nam to sem Jani dala???
pro druhou Janu.-) - v praci mame odrudu Krakatoa jak pro mečík tak pro jiřinu jistě to bude nejaka hvezda v souhvezdi-jak se to ted bezne dela...
To je další neznámá dodaná od T-Trade tak vyšel jen Red nymph.
takze rikas od TT radeji uz nebrat...?
Já nevím ještě nikdo nenaříkal mimo mě. I když já objednávala dost pozdě tak už bylo probráno.A asi pomícháno.Ještě tu pokvete Striped tak další překvápko.
to jsem zvedav-abychom jim nerikali TrauTenberg
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka