Re: Pokec o všem-6
No jo Karen,ale je to jen u jedné ze 6 ti.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No jo Karen,ale je to jen u jedné ze 6 ti.
souhlasim, ten stimulator je lepsi praskovy, ty gelove jsou vyhodnejsi na dreviny
Jirko musíš se radovat i z malého úspěchu -člověku sluší skromnost - neboj ostatní se přidají později!!
Mirku já s dřevinami mos úspěchu nezažila .Zkoušela jsem jednou buxus - rostl sá i bez stimulátoru jen tak jsem jej napíchala do květináčku a příště? ani se stimulátorama nerostl.Ale na chajdě mám z něj vlastní ruku vypěstovaný živý plůtek
http://karelex1.rajce.idnes.cz/E59_Temp … 01_....jpg
to jsem vypěstovala z větviček,to jsem šikulka že!!
to se ti povedlo, jiste ti tam roste jak splaseny!
u nas ho mam porad stejne velky, nikdy si nevzpomenem ho zalit... ale o buxusy se stara mamka-to uz bych toho mel hafo
Buxus roste moc pomali a pak je to na chatě.když jsem bydlela v Brně byli jsme tam každou volnou chvíli. Od r.2000 bydlíme v Ivančicích a skoro se tam nedostanu. Mám slípky, předtím králíky... musím krmit a nebo se něco líhne... však to znáš.Loni jsem tam byla jen najaře uklidit a to je všechno. Vnuci tam jedou na Sylvettra, v létě příbuzný na dovču ale já??? nemám kdy.
teď jsem si na něco vzpoměla. Jsou to dva roky co si tady jeden chlápek bral ode mne 2 kohouty araukán, letos mu snášeli prvním rokem kříženky. Nemůže si je vynachválit co prej snesou vajec. Prej jich tolik nikdy neměl. Chce abych mu najaře nalíhla další kříženky.Máš s tím nějaké zkušenosti teba jen z doslechu?
ja s krizenkama nic neplanuju, maximalne jsem slysel neco o barve vajec-kdyz se skrizi ta co nese bilou a co hnedou barvu s araucanou tak od jednich potomku nesou vejce spis namodrale a tech druhych nazelenale, ale uz nevim jak to presne bylo
Jj to vím že vejce jsou domodra, ale že by se tak zvedla užitkovost to jsem netušila. Já sama svoje vejce nenasazovala protože bych pak nepoznala která jsou čistokrevná a která nejsou a to jsem nechtěla. Zatím jsem dva roky prodávala násadová vejce čístokrevná a nechtěla jsem v tom mít zmatek.Ale teď to možná vyzkouším loni už jsem měla zájemců méně a tak když bych měla vlastní kříženky co by nesly bude to zase až o rok později a to už stejně asi zájem zase klesne. Al měla jsem tu na zabití několik kříženců kohoutů a ti teda byly docela směšní.
ja kvuli mistu budu chovat cistokrevny, navic moc hybridy nemusim...
No tak to je dobře, protože ty tvoje jsou sice menší oproti těm mým, ale zase mají lepší opeření na hlavičkách. Já vlastně s něma začínala kvůli tomu cholesterolu,jak jsem tenkrát slyšela v Receptáři a i to někde jsem četla že tahle vejce od nich nezvyšují hladinu cholesterolu v krvi - tak pro Pepču ten s ním pořád zápasí. Tak a jdu něco dělat. Pepča jel pro kapra tak to musím v kuchyni nachystat na porcování a podobně.
Karen, ty vejce nejsou zcela bez cholesterolu,ale maji o 20%mene...a tez vejce perliček jsou na tom z tohoto ohledu dobře...
rodice pojedou za chvili pro kapra - tak maji za ukol koupit velkyho a hl.supinatyho, ten lysy ma moc tlustou kuzi a neni to ono
Všem přátelům na tomto foru přeji krásné a požehnané Vánoce a hodně zdraví , štěstí a dobré pohody do celého roku 2011 .
Myška
Přidávám se ke přáním a všem vám přeji krásné,klidné a příjemné prožití svátků vánočních
a do nového roku hlavně pevné zdraví, štěstí a pohodu.
Ilona
Aj zo Slovenska prajem Všetkím príjemné prežitie vianočných sviatkov v pohode a v kruhu svojich najbližších.
A do nového roku veľmi veľa zdravia, šťastia a samozrejme tiež čo najviac pestovateľských úspechov.
s pozdravom Pavel
Také všem přeji klidné Vánoční svátky, krásný nový rok ,hodně zdravých a krásných cibulek přěje Helena
Přeji všem, co člověk nejvíc potřebuje - zdraví. To, co člověk stále hledá - štěstí. A to, bez čeho nelze žít - lásku.
Krásné Vánoce přeje Eda.
Komule, Evčo, přeji vše nejlepší k vašemu svátku a hodně rozkvetlých amarylek.
Také vše nej nej Evčám k svátku
Také přeji Všem krásné svátky a blahopřeji Evičkám.
Také přeji Všem krásné vánoce, hodně zdravíčka a hlavně lásky pod stromeček i do nového roku. A ještě mnoho krásných kvítečků pro radost....
Krásné vánoce!!!!!
Také se připojují ke přání Evičkám a jeli nějaký, tak i Adámkům k dnešnímu svátku.
Edovi zvláštní poděkování za péči kterou tomuhle foru a nám všem věnuje.
Děkuji. snad nám fórum ještě nějaký čas vydrží.
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6