Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
HAHAHA... jdu spát 8 dní a ještě 2 mě čekají .Padám na hu....Dobrou noc všem.
Krakatoa je sopka u Sumatry.
to asi taky jo...ale jak se to ted dela tak se pojmenovava po hvezdach-Polluxm, Aquila, Cygnus...apod
Jirko je moc krásná blahopřeji
Nevíte prosím někdo název tohoto hvězdníku? Koupila jsem ho jako flaming striped,ale na na obrázku byl jiný. Děkuji.
Romano, je pěkná.Těžko říci co by to bylo.Na hlaví stránce je seznam podle abecedy.Skus ho projít,třeba tam bude.
Romano, mohl by to být Carnival.
No Edo,předběhl jsi mě.Hledal jsem to asi 2 hoďky na netu.Našel jsem ale mnoho různých fotek Carnivalem.No ale většina je opravdu velmi věrná této fotografii.
Některé fotografie Carnivalu se trochu liší. Potom se to špatně hledá.
Já si Carnival loni kupovala ale nekvetl tak nejspíš proto mně to nic nepřipomínalao ,ale že je to krasavec.
Dneska jsem vytáhla 4 amky ze zazimování tak za chvíli jdu sázet. Rozhodla jsem se tak proto, že chci taky mít nějakou tu skupinku :)
Mirku, ale jak to poznat. Obě jsou podobné. Červená barva, to je oříšek.
tohle jsou jeste jeho rozmery
sirka,vyska kvetu, vyska stvolu
10 x 12 x 40cm
Pamela nevím rozměry, Calimero květ má 12-13cm, počet květů na stvolu 4-6, stvol délka 50-55 cm,
no je to dilema :-(
ale i tak Edo dik za pomoc
tak už jedině Miro se konečně vyrovnat s tím :mad: že máš krásnou červenou beze jména to se stává
tak od ted ji oficialne jmenuji Dark red sp. - jak znamo sp.je sport-tedy neco noveho,-kvuli krizeni to zde upresnuji...
Calimero je oproti Pamele tmavší,Pamela je oranžovočervená,Calimero tmavě červené.Předloni jsem ho měl,ale zašel na hnilobu.Cibule došla napůl shnilá a nepovedlo se ji zachránit.Ale alespoň jednou vykvetla.Peníze mi tenkrát vrátily (z Rostlinek).Jinak rozměry by měli být podobné.
tak tahle je jiskriv cervena, lepsi jsem nevidel...takze i tak je nejbliz asi to Calimero,dik
kdyz sem tak kouk na seznam co sem dal Jirka, tak tam byla odruda Rapido - velmi se te me nezname podobala...
Moc děkuji. Edo,dívala jsem se na seznam,a taky si myslím,že je to carnival.
Já se taky přidávám s přáním klidně prožitých vánočních svátků,ale hlavně zdaví v novém roce. Romana
vypada to moc slibne Radku! to bude parady!
jinak narozdil od tebe mam rostliny vic v plast.kvetinacich, letos jsem dal 2 do keramickych a neni to ono, dalsi jiz zasadim do plastovych, kupodivu lepe v nich drzi-coz bych si nikdy nemyslel
a tky ho mas Jani z Obi? tam tyhle prodavali.... nevim zda to nemuze byt Royal Red...
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka