Re: Flamenco Queen
A ty už tuhle máš? Mně se teda velice líbí, myslím si ,že stojí za to si ji ponechat.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Flamenco Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A ty už tuhle máš? Mně se teda velice líbí, myslím si ,že stojí za to si ji ponechat.
Karen, teď už ji mám, ale stále nemám Toscu....
Aspoň se máš na co těšit do budoucna, tahle je snad ještě krásnější.
to máš pravdu, stále je na co se těšit!
od koho ji máš
teda Jani, dnes nas tu šokujes vsechny...takhle se rozjet-a pak z toho neusnem! je videt, ze cibule nedrzela vubec dietu
Ivane, cibulky.cz
Neuděláme společnou reklamaci s odkazem na naše stránky.
To se nám loni u Bráta vymstilo,nejdřív naslibovali slevy na další nákup,a nakonec,že jsme reklamovali všichni,tak nebyla sleva žádná.Chtěli vrátit všechny cibule a udělat klasickou reklamaci.Tak jsem to radši neřešil,přišel bych jak o cibule,tak možná i o peníze.
nechci ji vracet ale mělo by se asi p.napsat že prodává jiný cibule
Taky si myslím ,že by se jí to mělo říct-:| třeba jen mailem aby si nedělala ostudu .
Já jí minulý rok psala(že jsem dostala jiné cibulky) a letos mi k objednávce přidala Jewel(ale asi se nedozvím jaká je cibule ve skutečnosti.Kocour zlomil oba květy a každý má tak 10cm)myslela jsem že ho na fleku.............
já ji taky nechci vracet, ale po novém roce jí určitě napíšu
Já jí dostala ještě ke všemu vyhnilou.Tak je rozřezaná.Tak ani Tosca ani Flamenco.
krasavice velika! primo carevna
Dva stvoly kvetou najednou, dohromady 8 květů a objevil se třetí stvol. Chudák cibulka.....
M.
Magdo je pěkná, květ má nádherné vybarvení.
zkus si treba 3kvety opylit.-) uz budu muset byt sticha, abych nebyl tim trapnej
Magdo je super.
Magdo parádní Amka
Jani nádhera dík za fotku.
Tomuto ja hovorím veľká paráda. Je naozaj super.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Flamenco Queen