Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra
teeda-az tak?! ja ji mam tez...je videt, ze je mnozivejsi-vespod bylo videt jak byla očesaná od odnozi-tak snad mi tam neco casem taky vyroste...poupe zatim nic-ani kdyz ji zmacknes?-ja ji tedy zatim jeste zimuji
NIC ani náznak.Asi dává sílu do miminek.Očesanej jsem měla Sweet Nymph a ten bude mít 2 stvoly jako Tres Chic a Gervase a...
koukam, ze te cekaji samy takrka jedny z nejkrasnejsich odrud vubec..mmm
Už se těším ale papilko nic ani jedno.
a jak jej pestujes?-tady kazdy rika, ze ma zcela jine pestovani...
Nezimuju je na okně a v teple.
a kdys ho presazovala?
je Jani mozny, zes ho presadila presne v dobe rustu, nekdy behem leta prodelava tzv-letni pauzu a je to doba vhodna na presazeni-aspon kluci to tu tak nejak popisovali... ale to jeste neznamena, ze ti nemusi vykvest-Papilio je nevyspitatelne! takze cas ukaze co dal
jojo budem čekat.
Jani, určite skús trochu menej Papilio polievať. Pozerám na fotku a má dosť načervenalé korene a nejaké sú tam aj odumreté. Papilko je náchylný na veľa vody (hlavne v zime keď teploty nie sú také ako v lete). Nemá takú absorbčnú vlastnosť ako iné amky, zato je omnoho odolnejší voči ostatným chorobám.
Pavle díky za rady jak na tu potvurku.
Jani, vypadáto že budeme mít stejný papilátko.Dívala jsem se na tu mou cibulku a od spodu má na listech taky červené proužky.Připadne mi že by to mohl být spůsob jak ty mršky poznat když nekvetou.
Jinak pořád miláčka krmím,od té doby co mi ho Jirka poslal mu narostly čtyři listy a kořeny už lezou z květináče.
A teď čekám co se z toho vyklube-mohl by začíst kvést.
Helo čím ho krmíš??
to máš radost, viď!!! gratuluju
a odkud - z EB?
Ano je to z té společné objednávky ještě se rozvíjí cybistr Rose.A mám radost to víš ,že jo!
parada Karen, i ja mam radost a aspon velkou sanci, ze bych mel mit taky spravnou objednavku,jupíí
ale je to krasavice:-)
ještě není ,ale doufám že bude
Karen moc pěkná gratuluji
Karen je nádherná,doufám že ta moje se potvrdí.
Je fešák.
myslim, ze muzes byt spokojena, hlavne, ze sedí a je navic krasna a jeste vhodna do krizeni
Karen parádní kousek
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra