Re: Clown
Radku, vítám tě zpět mezi námi Hlavně že už jsi v pořádku (teda aspoň doufám) Clown se opravdu vyvedl, je nádherný
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Clown
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Radku, vítám tě zpět mezi námi Hlavně že už jsi v pořádku (teda aspoň doufám) Clown se opravdu vyvedl, je nádherný
Děkuji Evy zatím je vše při starém no jo stárnu s tím nic nenadělám
Všichni stárneme Nic si z toho nedělej
Ahoj Rady, tak konečně jsi sem našel cestičku, Amarylky jsou krásné.To fotila manželka? Tak jí vyřiď mé uznání. Hlavně když nezapoměla. to bychom přišli o krásné pokoukání.
Já dneska dávala ven poslední semenáčky co už byly delší čas vzejité.Zároveň jsem sázela první 4 plaváčky. Tak už se nám nikam netoulej je tu bez tebe smutno
Radku, jestli máš toho Clowna z Flory, tak mně právě taky kvete. Dobrý dodavatel, jen už si nepamatuju, kdo to vlastně prodával. Jana
Je z Flóry a toho dodavatele zkusím zjistit ale zdá se mi že jsme tu o něm mluvily a Karen neboj budu se snažit a fotit musela páč jsem se každej den ptal kvete ??
Jéjej ahoj Radku tak už doma?,hlavně jestli jsi pořádku tak přeju hodně zdravíčka
Má kudrlinky uprostřed, podle mě to Clown je.
ia ja se pridavam k odrude Clown
Hurááá díky Edo, kudrlinky má pěkně vyvinuté a pravidelné. Opylila jsem jeden květ a to Papilie .Víc nebudu je to takový slabší kousek .
Mirdo tobě taky dík!!
Hlavně že ti dělá radost a ani se ti nedivím. Je nádhernej.
jj Jani povedl se .Ten můj už se zalisťuje,ale pořádně začal ,až když dozrál ten jediný semenáček.
Krásné....Povedly se Vám holky...!!! :-)
Už se snaží taky vystrkuje lístky.
Jani, paráda.
Moc pěkná
Jani je krásný
Janko, moc pěkný. koupila jsem si ho také letos na podzim, tak jen doufám, že bude stejně hezký.
Nádherný
Jani moc pěkný
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Clown