Re: Eurobulb
Zdravím všechny, koukám, že jsem zas něco prošvihnul :mad:
No jo no nedá se nic dělat.
Nebude náhdou někdo ještě něco objednávat mám vybráných 12 Amarylek z Euroblb
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím všechny, koukám, že jsem zas něco prošvihnul :mad:
No jo no nedá se nic dělat.
Nebude náhdou někdo ještě něco objednávat mám vybráných 12 Amarylek z Euroblb
myslim, ze v predjarí si skoro vsichni stejne neco objedname .-)
No já jen aby ještě něco měli. Už teď jich pár nemají.
zjara budou zas vsechny a urcite bude jina nabidka,...
to mam radost, ze ta Sumatra se ti hnula, ja ji mam furt v kotelne-chci to nacasovat s ostatnima-kvuli pylu...nicmene ta tva bude nejspis Sumatrou-uz ted je videt jak jine je to poupe!
A miminko se ukázalo všiml jsi si?
ono byo videt jiz kdyz prisla, vid? to budem krizir co Karen, kdyz konecne mame takovou opravdu jinou amarylku!
JJ byly tam dokonce 3!,ale teď už jedno roste.
Zatím s tím křížením na Papilio jsem neuspěla.Nejspíš to vypadá že se nic nechytlo, je mám jeden semeník od 6.11.2010 Night Star pyl od Rity a to na San Remu. na prvním stvolu dozrávají tři a tento je nejmenší .Druhý stvol byl jen Papilákem a dva už odpadly a další se mi taky nelíbí.
no vse kolem Papilia je slozite
Karen už sa teším až ti rozkvitnú. To bude paráda.
... a do budúcnosti by som mal záujem o mimčo Sumatry - ak budeš mať naviac
napiš mi to do nabídky teda do mojí nabídky ,tam na to nezapomenu
O.K. dík
Mě se zatím křížení po Papiliu jeví jako úspěšné.Dva semeníky Donau x Papilio rostou,taktéž Purple Breeze x Papilio,ještě čekám na Vittatum,bylo opylováno jako poslední.Semeníky drží,nežloutnou a lehce se zvětšily,no uvidím.Jewel se nepovedl,ale to je nejspíš nedostatkem vláhy,je bez kořenů a tři stvoly vysílily cibuli až až.
Tak ti držím palce.U mne mám poslední na Ambienci ale ze tří je nejmenší.Pak jsem opylila ještě Clowna, ale to je ten co chytl hnilobu a dnes jsem jej slupovala, zatím se suší a tak s tím nemohu taky počítat.Zatím kvete. Druhý květ na něm jsem jen sebrala pyl pro budoucnost kdybych potřebovala, ale je jej minimálně .Donau jsem taky zkoušela ,ale v jeho případě už mohlo být taky pozdě - než mi přišel už dlouho kvetl. Na San Remu mi aspoň dozrává Donau , Night Star a čistá. Na Ambienci jsem opylila první stvol, čistá spadla jako první a zatím se drží San Remo, Night Star a to Papilio jako nejmenší ale je to ještě v polovičce od 14.12. tak to nemusí vyjít taky.
Purple Breeze jde teprve do květu má stvol tak 10 cm a je to mládě od tebe, ale dobře roste tak mohu taky zkusit snad dva květy .
no doufam, ze krizeni s Ambiancí se zadari
Já s tím raději uř ani nepočítám.Na tom San Remu jsem opylila všechny 4 a nic.Ovšem byl to až druhý stvol.
zrovna ta Ambiance si myslim, ze muze mit moc dobry potomky
Karen pěkně ti to nakvétá
Ilonko raduji se z ních a jsem napnutá jestli to bude to co má být. Že to nebude obyčejná amka na to ukazuje už i to co je vidět nyní.
plne s tebou souhlasim Karen! i ja se budu tesit az mi nakvetou, ale budu to muset oddalit-protoze jak jiste vis, Jirka muze objednat cibulky az koncem ledna, takze nez je budu mit tak snad se mi neprobudí
Paráda.
Tak ten teda je !! :|už vím na co se mohu těšit. Ten můj se teprve hrabe z cibule.Máš i ten druhý?
Cybistr Sumatra ? já je mám oba asi tak stejně velké.Budeš opylovat, a s čím?
Karen, nebudu opylovat, už jsem to zkoušela a nezadařilo se :lol:
Pyl pošlu Jirkovi, ten je na to machr
A kvetla ti ta Sumatra ? máš fotku? Z pylu od tebe mi teď dozrávají na San Remu po Neit Star jeden semeník je teda nejmenší ze tří co docházejí.První z nich dneska pukl(nevím teď který to je nitky s cedulkou jsou zapletený,tak to zistím až je budu sundávat. Ještě mám jeden po tvém pylu na Ambienci, ale ten je ještě mladej tak nevím jestli dojd.
Ta jako Tosca je ošem taky nádherná. to je myslím pořád stejná záměna že?
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb