Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Jo Mirku zapoměla jsem se pochlubit.Mně sice žádná mladá ještě snášet nezačala - já je mám mladší ty první mi cosi sežralo, ale dneska začala snášet další z kříženek - všecko jsou to starý slípky.Jedna Aroukána a dvě kříženky. Přijde mi to brzy, že by snad byla letos kratší zima??? My bychom se vůůůbec nezlobili,že??!!
Tak štěňátko nebude,narodilo se v noci,ale mrtvé.Maminka Kikina je zdravá ale pořád ho hledá a kňučí.Chuděrka
Tak to je smůla , ale měl by jsi ji asi víc hlídat. V takovém věku je toho na ni moc. 2x do roka štěňata. Myslela jsem, že je máš přes den doma v posteli (alespoň to tak na fotkách vypadalo).
Naše Džesinka je pořád v očekávání. Snad dopaadneme lepší nežli Jirka
drzim pesti!! at vse dopadne dobre
Dík Džesinka vzkazuje že se bude snažit. Podle krytí by to měla mít až v neděli - tak do středy. Ale člověk neví.???
Ahoj.Všem přeji do Nového roku všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí, ať amarylky krásně rostou,kvetou a množí se, a ať se všem vyhýbá narcisová moucha a spála s hnilobou.
Rituš děkuji za přání, Džesinka zrovna odkráčela někam do ložnice. Možná už šla hajinkat
Vsem preji dobry a uspesny vstup do noveho roku, hodne zdravi vam, rodine i kvetinkam, domacim miláškům :-) Mirda
Hodně štěstí a zdraví v tomto roce vám i vašim rodinám.
Tak my začínáme rodit. Zatím je to na začátku,ale už jí šla voda.
Přeji všem jen to nejlepší a Karen držím pěsti ať to dopadne dobře.
Já ve čtvrtek lítala s manželem po doktorech má zánět krční páteře,tak jaksi nestíhám
Mám první holčičku
Bezva.
Jak to pokračuje?
Stvol u Double Record se dnes v noci pod tíhou květů zlomil v půli,měl 312g,teda ta část,kterou jsem odřezal cca 5 cm nad cibulí.Jsou na něm dva květy už otevřené a dvě poupata co se asi do rána také rozvinou.Tak mi zdobí vázu:
gratuluji Karen, krasny novorocni darecek :-)
Jikro, moc se mi tato odruda libi, senzacni
Přeji všem do nového roku pevné zdraví,štěstí,pohodu a plno krásných květů,které nám dělají takovou radost
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7