Re: Papilio
Karen, moc ti držím palce, aby se ti vzpamatovalo!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio
Stránky Předchozí 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen, moc ti držím palce, aby se ti vzpamatovalo!
Karen, nechať v kvetináči, ale nie do zeme kvetináč. Korene potrbujú dýchať a mať dostatok vzduchu. Zo spodu kv. aby bol prísun vzduchu. Neviem ako by to bolo so zasadením na voľno.
Stejně mělo prorostlé kořený dnem ven,přišla jsem na to při vyndávání a on tam držel uplně pevně. .Zabořenej jsem jej měla, ale protože kětináč nebyl nijak velkej, spíš se mně zdálo ,že trpí nedostatkem vody nežli nadbytkem.Taky když jsem přihnojovala Cereritem, rozhodila jsem jej jen tak mezi ostatní amky ale na něj se nedostalo, když byl v tom květináči.Protože ale stejně spal, asi mu to bylo jedno. Teprve na podzim doma začal růst.
Já mám Papilio celý rok na okenním parapetu a v hliněným květináči. Parapet mám upravený tak, aby hvězdníky netrpěly velkým teplem od radiatorů a zároveň chladem od oken. Teplota se pohybuje mezi 18 do 25. Záleží jak radiatory zrovna vyzařují teplo. Jediný problém je suchý vzduch, v něm si libují třásněnky.
to je zajimavy Edo, ja s trasnenkama doma nemam vubec starosti - kdyz nepocitam ty třás.mecikove, rekl bych, ze u me to je moucha a spála a nic jineho, a rekl bych, ze spodni teplo hvezdnikum mimoradne svedci, vidím to na vsech-kdyz neni spodni teplo, nerostou tak bujne ani nejsou tak pevne(cibule)
Třásněnky objevuji téměř nepřetržitě. Zrovna do Papilia se pustili a tak jsem ho už po dva týdny stříkal Bioolem. Dostal dvojnásobnou dávku až se mu listy lesknou od od toho řepkového oleje. V bytě v tuhle dobu je problém jak je likvidovat.
teda, to bych vubec nerekl, ze dokazou delat takovy brajg :rolleyes:
Gratulujeme členům fóra Happy New Year!
V noci jsem kvetl papilliо, tady je dárek
Oliq, nádhera, blahopřeji a děkujem za přání.
Krásný kousek
Oliq paráááda
Je to doopravdy krasavice. Už se na ni moc těším.
Oliq je nadhernej,super dárek děkujeme.
Děkuji vám všem přátelé, jsem rád, že se vám líbil tento fotografie.
ty nam zas davas, tolik kvetu co te ceka, senzace
Kvitnutie Papilia je vždy veľkou udalosťou! Blahoželám.
Papilio má nádherné i to poupátko. Je SUPER - gratuluji....
Martine, nádhera, blahopřeji.
krása, mohu jen závidět
Je to krásavec.
Martine, budu opakovat předešlé komentáře, nádhera a pastva pro oči stejně jako tvoje skupinka, kterou jsem ti zapoměl pochválit a k tomu velmi kvalitní fotky. Karel
Martine opravdu paráda
Martine gratuluji
V pondělí budu mít svoje vykvetlo po 3 letech
Zdravím všechny , podařilo se někomu vypěstovat semínka papilia ?
Myška
Konečně vykvetlo po 3 letech
Stránky Předchozí 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio