Re: Amarylis-skupinka
tady na ty fotce vypada o dost lepe nez kdyz byl samostatne vyfocen...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tady na ty fotce vypada o dost lepe nez kdyz byl samostatne vyfocen...
Míro já neumím fotit,tak bohužel jak to vyjde tak to je ale ve skutečnosti je moc krásný
no pokud je takto syty tak je moc krasny, pokud pouzivas blesk tak je spis na skodu a on ty barvy dost zesvetlá
Snažím se fotit bez blesku
i ja, mam sice obyc.fotak, ale hlavne se snazim, aby to bylo bez blesku a vyvazuju bilou-a to pro moje potreby staci
Ilonko já jsem na tom s focením stejně. Když fotím bez blesku tak to je většinou rozmazaný. Tuhle věcičku prostě nezvládám.
Jani tak jsme na focení šikuly dvě
Martine, je to ohromna krasa, mas je krasne a navic skvela fotka!! smekám
No to je nádhera a krásně sestavená fotka.Moc se ti povedla!!!!!
Martine potřebovala bych jít do učení k fotografovi(pořádej kurz).
Krásné foto.
tak já jdu také se svou skupinkou do mlýna... rozhodně nemohu v aranžmá soupeřit s Martinem, ale snad vás ten můj chaos také potěší
Krásné kam se na tebe hrabu já! Když mě pořád kvete jen jedna nebo dvě,ale dočkám se taky budu mít .Už se hrabou nahoru puky
Karen, kromě Giraffe to jsou všechno podzimní nákupy, jinak ostatní spinkají
Toľko nádhery!!! Máte to úžasné.
To je nádhery.Obdivuji a tiše závidím.
je to vskutku uzasny, blahopreju tzv.Rembrandt je krasnej! co je ta bila? je moc krasna
Teda já nestačím utírat bradu jak slintám super nádhera ....:|
Komulko, nádherná skupinka
Komulko,Martine gratuluji moooc krásné skupinky
Tak jsem tu pár dní nebyla a nestačím se divit, co krásy tady vykvetlo. Všechny fotky jsou moc krásné - gratuluji . Hned je ta zima snesitelnější, když je na co se dívat.....
Mirku ještě k tvému dotazu č. 218. Ta velká gazela je koupená jako RILONA ale jestli je to ona nevím, myslela jsem že Rilona je více oranžová a tahle byla taková růžovooranžová, ale je zvláštní. Líbí se mi ...
tu ja bohuzel nemam takze ani nevim jak ma presne vypadat, ale ostatni jiste pomohou
děkuju všem.
Radku, myslím, že já spíš mohu závidět tobě - jen až se ti to rozjede...
Míro, Rembrandt tam není žádný - zleva horní řada Giraffe, Jewel, Temptation, dolní řada Flamenco Queen, Pasadena, Double Dragon
asi uz na me jdou mrákoty z prace (po tak dlouhééé dobe do prace ) jiste, je to giraffe..
jj Rilona má krucánky tady se koukni jak loni kvetla moje. Byla tak krásná.Poříd na ni vzpomínám.
http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … Rilona.jpg
stonala mi a cibule nevypadá dobře. Nejspíš ji budu znovu shánět.Nevím jak bude životaschopná.
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka