Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Purple Breeze
je to frajerka, uz se na ni taky tesim
No vidíš Karen a pak, že ti nic nekvete. Je pěkná, tečky v květu jsou super.
Karen je moc pěkná
pekná, pekná a pekná.
moc se mi líbí. moje cibulka utěšeně roste, tak se těším také na květy, ale až v příští sezoně
ale je to parádnice! gratuluji
Mirku tohle tema je teď dvakrát Já tě už dááávno předběhla
tak poprosim Edu, aby to kdyztak mé smazal...ale je mi to divne, protoze kdyz jsem dal hledat tak mi to vyběhlo na téma seznam odrůd co kazdy pestuje.. :cool:
tak jsem se nakonec dockal a PB vykvetl-dnes rano jsem jej obdivoval tak se tesim az prijdu z prace a pokocham se plne rozkvetlym
tjsem priel z prace a nakonec i White Nymph vykvetla na den presne s PB
a kde jsou fotky????
neco jsem zkusil nafotit, ale nechce se mi to stahovat, dnes jsem po praci extremne mrtvej, i tlak tomu napovida (200/80) :lol:
Tak jsem dneska sázela první cibule z těch co jsem v říjnu zimovala. První co začala rašit byla Purple Breeze a to už když jsem ji uklízela. Myslela jsem s, že jí to rozmluvím,ale kdepak. Trvala na svým že pokvete. Znovu jsem ji kontrolovala 12.11. a stvol byl větší, ještě jsem ji vrátila do papíru a do špajzu.Včera jsem se na ně zase dívala a už vypydala takto.Tak je už zasazená.
Ten zahnutej stvol mě teda dostal. Další jdou na květ oba moji Elvasové a jedna neznáma poprve.Tak bude překvápko - na tu se těším nejvíc.
No vida,tak už se ti to také rozjíždí začína nová sezona.To moc dlouho neodpočívala co ?
U mě všechny mají ještě hluboký spánek
Tahle vlastně vůbec.I když doma - tedy zabalená byla od 19.10. do včera
Tak to jí stačila opravdu krátká doba na odpočinek
myslim Karen, ze na Vanoce udela urcite radost !
jj jsem zvědavá, mám tu celkem 6 kousků co mají na květ.Tak snad aspoň některej vyjde. Tahle Purple myslím že odkvete dřív.Leda že by se zastavila teď, po tom zasazenní.
Také už mě jedna zazimovaná cibule vystrkuje poupátko. A také jsem ji to rozmlouvala. Vrátila jsem jí do novin a uložila do krabice, ale jak vidím - asi to nemá cenu že??? Cibulky mají svojí vlastní "hlavu" a když se rozhodnou kvést, nic je nezastaví. Úplně to vidím jak loni v intersparu kvetly v papírových krabičkách
Karen to samé mě udělal Evergreen teď jsem byla ve sklepě pro jablka a nedalo mi to zkontrolovala jsem amky a má také asi 5cm poupě,tak půjde do květníku je to první amka co mi pokvete mohla by plně vykvést na vánoce. To by byla krása.
Karen, je to ale krasavice.
Ač normálně jednotlivé odrůdy moc nechválím, tak tady musím. To je krasavice nádherná!
Já mám velikou radost,že se mi ji podařilo jek sehnat,tak namnožit pro všechny.
Jirko, napis sem prosim jaká byla její pouť...nevím, zda jsi to tu psal, ale i tak za oživení budeme jistě rádi!
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Purple Breeze