Re: Pokec o všem-7
jen ty reklamy mně tam dost vadí... velkého bratra facebooka opravdu nemusím...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jen ty reklamy mně tam dost vadí... velkého bratra facebooka opravdu nemusím...
Jirko super až na to moje psaní.Ukládám si tuhle adresu.
Včera jsem koupila v LIDL MInervu a vázu na pěstování amek. Stálo to asi 180 Kč. Určitě bych tomu odolala ale Minerva byla jen 1 a já mám doma 1 cibuli úplně bez kořínků. Malinko jsem jí sice seřízla podpučí, nanesla jsem STIMULAX II a zasadila. Uvidím co nastane. Mi nerva co jsem koupila včera je velká cibule a velmi pěkná. Budu jí ale pěstovat v zemi a vázu použiji na řezané květiny.
Myška
Myško dej fotku tý vázy.Ne že bych ji chtěla kupovat ,ale pro zajímavost .Možná by se dala využívat při nemocné cibuli ,předpokládám že je vidět na kořeny.
Zdravím všechny Právě jsem sklidila čistá semínka po Flamengo Queen a potom křížence Exotic Star x Flamenco Queen. Pokud máte někdo zájem, tak pošlu semínka a nebo si počkejte a na jaře pošlu už narostlé semenáčky. Záleží na vás Přikládám fotku rodičů
A ještě pár foteček amarylek co mi právě odkvetly Na první fotce je Philadelphie, na druhé je Promise, pak Magic Green (bohužel špatná fotka) a pak neznámé
Evi, o tie semienka mám veľký záujem. Budem ti vďačný. Dík.
Evčo já bych si vzala oboje, můžeme to nechat až na rostlinkách na jaro .já tu pro tebe taky nějaké budu mít tak si je pak vyměníme.
Pavle, semínka zítra pošlu A Karen, my se pak domluvíme, nasadím jich víc a podělíme se
Evi,já bych raději až rostlinky na jaře,teď mám všude semenáče a kvetoucí amky a vůbec nemám potuchy,kam bych je zasel,aby byly u světla.
muzu taky poprosit?
Mirku, a prosíš o semínka nebo o rostlinky??
Jirko, na jaře se připomeň a pošlu ti semenáčky
spis seminka Exotic Star x Flamenco Queen
díky!
Evi, já mám zájem o semínka a oboje.Děkuji
Už se nemohu dočkat až pokvetou
Jiřinko,pyl už klíčí na bliznách.Děkuji.
Ahoj Evi dlouho jsi tu nebyla.Krásně ti to kvete.
Jestli můžu poprosit,taky bych ráda pár semínek od obou.Děkuji
Evčo krásně ti to kvete,jestli mohu poprosit vzala bych si na jaře rostlinky děkuji
Píšu si a zítra pošlu semínka
Jirko, tak se vše stihlo
Evčo, kdyby ti zbylo od každé několik semínek, tak mi prosím pošli. Jsou obě krásné.
Díky Karel
Karle,napiš jestli provedeme tu výměnu,cibulky na tebe pořád čekají.
Jirko, ještě jsem rozhozený z velmi nepovedeného druhého pololetí loňského roku. V srpnu jsme s manželkou byli ve Fr. lázních na 3 týdny. V třetím týdnu jsem onemocněl růží do pravé nohy. Ani největšímu nepříteli bych tu nemoc nepřál. Teploty 40°a ukrutná bolest. Trvalé následky, červené fleky, oteklá noha, protože ta infekce zasahuje žíly a lymfatické cesty. Marodil jsem přes 3 měsíce a amky mi zaléval kolega v práci. Měl jsem je na střeše a on zaléval, i když pršelo, takže některé zhnily hned a jiné až po přenesení do budovy, někdy koncem října. Ukončení vegetace bylo tedy násilné. Teď je mám v papírové krabici a čekám, až začnou nasazovat na květ. A aby toho nebylo málo, tak v létě koupený permanentní fix, kterým jsem popisoval bezejmenné, na slunci a dešti zmizel. Jestli budu mít pro tebe tu Charismu nevím, pokud ano, tak tu výměnu provedeme. Karel
Karle,to s tou nohou mě mrzí.Doufám,že už je líp.A s těma amkama to neřeš,já budu teď dělat velkou objednávku pro celé fófum,tak si ji přiobjednám.
Evi, jsem moc ráda, že ti Magic Green vykvetl, já mám jen listy
kdyby ti zbylo pár semínek z křížení, budu ráda, nebo na jaře jeden semenáček
Karle, máš za sebou krušné období, ale mezi námi určitě trochu pookřeješ
Tak už jdu taky aspoň na ty dvě hodky.
Evi prosím,posílám ti SZ.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7