Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Blossom Peacock
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Martine, nádherná fotka pěkný hvězdník, vzájemná kombinace nemá chybu.
je to perfektní! blahopřeji!
Martine, fakt pěkný!
Krásná amka a fotka taky .Postupně se tu všichni ve focení zdokonalíme
Martine je parádní
a po cem Martine voni?-jinak toto foto je asi jedno z vubec nejhezcich - mimoradne!!!!!!!!!
Naozaj krásna.
Moc parádní blahopřeji
povedl se ti
Děkuji všem. Miro, abych specifikoval vůni k čemu bych to mohl přirovnat, tak opravdu nevím. Není to žádná výrazná vůně. Ale něco málo cítit oproti ostatním je. Řekl bych jako kytka.
Martine to je přesný,trefil jsi se. :mad:
Tohle má být Blossom Peacock.Poupátko se mi zdá nějak moc světlé - tak nevím co to bude . Přes to všechno jsem ráda, že vůbec pustil květní stvol. Cibule je pravděpodobně rozdělená na více částí. Listy rostli z různých stran jako se mi to už dříve stalo u cibulek které se pak rozdělili....
to jesem Andreo teda zvedav co to nakonec bude, poupata mnohdy klamou jak muzou, mnohokrat jsem se o tom presvedcil, jeste se nechme prekvapit
Jo, jo - uvidíme
Poupátko je takové nahnuté jak bylo utiskované listy které tam vyrůstají jeden přes druhý, ale teď už snad vykvete...
Blahopřeji k úspěchu,když vyjde nejen krásný květ ,ale i odrůda je radost dvojnásobná :|
moc se mi libi, povedla se ti, ten odstin je opravdu nadhernej a koukam, ze mnozstvi listu je take znacne - o to vic ti muze kvest za rok
Děkuji.... Jsem zvědavá, co udělá cibule přes léto. Myslím si, že je rozdělena,podle toho jak podivně rostou listy, ale když vykvetla, tak ji nechám ať si dělá co chce :):)
Andi krása
Andi je krásnej ,gratuluji.
Ten se mi moc líbí, je nádherný.
parada! moc gratuluji!!
Pékný
Pavle, moc pěkný!
koukám, že se ztratily všechny obrázky ze skladu... :lol: - člověk tu chvíli není a dějou se věci...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Blossom Peacock