241

Re: Pokec o všem-7

Komulko, ty potvůrky nejsou to ty mušky co bývají v substrátu?Já když v práci zaleji jeden květináč vždy se tam ukážou,když je suchý tak nejsou vidět.

Karen, ta čistá semínka mi taky špatně klíčí,kříženců je více.Počet ti napíšu zítra......

242

Mirku, nemáš zač an Jsem ráda že už ti přišla an Tak ať ti pěkně rostou ad

243

jiz mam proparenou zem a muzu jit na to, jeste si objednam semínka kaktusu, at se muzu kochat jeste vic an

244 Naposledy upravil: Macek (06-01-2011 20:29:59)

Míro Ti závidím to místo an Mě odešlo asi 10 orchidek,protože jak jsou dál od okna teď v zimě,tak jsou na odpis ac
A ty ještě další semínka-máš málo vííííď ae
Jsem ráda že ty amky se ještě moc nebudí

245

no ja vsechno budu muset cpat do vysky - takze ty domaci sklenicky co se ted prodavji se docela šiknou an

246

Tak to já už nemám kam cpát

247

uz zacinam pomalu vystehovavat od oken svou babicku-aspon nebude delat za zaclonama Kelišku an

248

Dorazily semínka od Evy-děkuji.

249

Všem děkuji za podporu, snad jsem si té bolesti užil dost a noha dá pokoj, i když je poškozená napořád.
Evčo, souhlasím, pošli mi prosím ta čistá a pak někdy tu cibulku.   Díky  Karel

250

Večer jsem kontrolovala spící cibule a Aplle Blossom je nahnilej ,na Exotic Striped řádí spála.Tak se koupou.  ac   Aplle by mě mrzel to je jedna z prvních cibulí.

251

Tak Tě tu po dlouhé době zdravím Karle. Jak to vypadá s tvýma amarylkama. Něco Ti kvete. Respektive tvoje obdivuhodné Charismy.  an

252

Ahoj Martine, s tou Charismou je to tak, jak jsem psal Jirkovi v př. č. 206. Už mi odkvetl D. Record od Petro a Donau od Rostlinek. Dnes se otvírá Tosca také od Rostlinek, ale určitě to není ona. Až se otevře, dám foto, jestli jsem to nezapoměl. Tyto cibule jsou z objednávky loni na jaře a přišly na podzim.   Karel

253 Naposledy upravil: karelex (07-01-2011 18:39:09)

Konečně jsem seřadila fotky kolem Džesinky - krytí,březost a porod. Kdo má zájem  tady je odkaz 
http://karelex1.rajce.idnes.cz/A20_Dzes … niho_vrhu/
Jinak myslím že pejska asi neudržím,a to včera vypadal tak nadějně, teď to vypadá, že při krmení mu zaskočilo. Těžce dýchá a to bejvá konečná. I Džes to chápe .Pořád mi jej nosí ,a já mu nemohu nijak pomoct. Zhoršení přišlo v noci. Aspoň holky jsou už samostatné a nemusím je přikládat.

254

volala jsi veterinare,zda neumi nejak pomoci?

255

to jsem nevolala, to je zbytečný.Takové malé nedonošené štěně asi samo nepilo, to je marný.Je to jen na něm a na mně an

256

drzim pesti!!

257

Karen, také držím palce, třeba se to ještě zvrátí...

258

Dnes se začala otvírat Exotic Star o je to ona.Letos mám zatím jen jednu záměnu.

259

Děkuji za povzbudivá slova.Leží, a dýchá volně. Nepíská. Ale nehýbe se.  ac
Záměnu jsem zatím letos ještě neměla žádnou,ale mám jen tři z nových co kvetly.

260

Evi, semínka dorazila.Děkuji

261

Karen fotky jsou pěkný a ten klučík je teda malinkej.Držím palce ať to zvládne.

262

Karen, držím palce ať to malý zvládne.Bylo by ho škoda,snad zabojuje.

263

Mirku, s tou babičkou jsem se dobře pobavila, já jsem na tom stejně.
Aspoň mají hezký výhled.

Karen, pejskovi držím palce.

264

Karen, držte se ad, přeji vám oběma ať to zvládnete ab an

265 Naposledy upravil: helena (08-01-2011 20:12:21)

Koupila jsem si další kolibříky,měli je u nás ve slevě-pár kousků.
Už se nemohu dočkat co z nich vyleze,snad něco co ještě nemám.

Tak jsem si je dnes koupila a šla jsem do lékárny.Magistra mi dala léky a ptala se za kolik jsem je kupovala.
A dcera mi povídá,vidím že seš tu mezi svejma lidima-další blázni do kvitek.......

266 Naposledy upravil: dj.joop (09-01-2011 06:57:20)

Heli,a kde mají akci,taky potřebuju utratit nějakou korunu za amky,ať uspokojím svou obscesi.

267

Byli v kaufu, u nás mají už jen dva a stáli 35kč

268 Naposledy upravil: helena (08-01-2011 20:19:32)

Zítra je zkusím nafotit,jeden (snad )bude bílý,druhý by mohl být růžový,nebo růžovočervený a ten třetí kdo ví  ab

269

u nas vsude v ruz.obchodech maji krasne cibule za cca 80kč, s poupaty co teprv rasi,ale po jmenu odrudy ani pamatka, coz je vzdy duvod, proc si je nekoupim,ale cibule vypadaji skvele,ach jo ac

270 Naposledy upravil: janka (09-01-2011 00:46:03)

Jirko už taky obsese?
Mirku ale v tom je to kouzlo že nevíš co jsi si přinesl domů .Já takhle získala pár zajímavech am.Třeba i tyhle krasavce.http://img.janforman.com/th/Amarylis003260xg.JPG  a jiné.To chce občas zariskovat.   ab    abhttp://img.janforman.com/th/00222k3f.JPG http://img.janforman.com/th/Jewel1noh5.JPG