Re: Eurobulb
tak Karen už jsi se svou objednávkou v tabulce zanesená
a co ten tvůj prcek?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak Karen už jsi se svou objednávkou v tabulce zanesená
a co ten tvůj prcek?
Tak to je vpořádku, to si ještě mužu přidat Exotica ,Splash
jejda tak teď jsem ti v tom udělala zmatek. prcek - pejsek zatím žije .Leží ale nedusí se .
Karen, můžeš si přidat, co jen chceš !
jsem moc ráda, že je mu lépe
Dík Komulko, a co Mirek,ten si nic neobjednává?
cekam, ze se neco zmeni..ale i tak, mam u Jirky objednano 10novych cibuli-a za tu super cenu to nebrat by byl hrich!
Míro, a co by se mělo změnit?
nějak se mi ztratil předposl. příspěvek
tabulka je přepočítaná dnešním kurzem (KB), pak tam doplním aktuální, co mně napočítají při platbě. moc se ale snad lišit nebude...
Evi mohu se přidat?
Měla bych zájem o Splash,White Nyph, Exotica,Novela,Pamela,Tres Chic,Exposure. Děkuji
Jirko,že simě taky napíšeš do fronty na Vitatum.Děkuji
Komulko jestli to ještě jde škrtni mi Vitatum.Jirka nabídl že má cibulky.Jestli ne tak se tím nezatěžuj ještě ho uživím.
Jirko, kdyby snad ještě zbyla cibulka Vitata, tak si mě napiš. Díky Karel
myslel jsem, ze budou mit casem vetsi vyber, skoda, že nedali vetsi nabidku cybisteru
Jak už psala Evča, dodání cibulí by mělo být naplánováno na polovinu dubna a to vzhledem ke klimatickým podmínkám. Alespoň tak jsem to obdržel od Eurobulbu v informačním e-mailu. Doslovný obsah níže uvádím.
Dear Client,
The summer flowering section on our website www.eurobulb.nl is updated and these bulbs can be ordered from now on, but we do not deliver these bulbs before the middle of February. Most of the bulbs offered in this section are not hardy in most parts of Europe. If you want to plant them direct in the garden please select a delivery date or week in the middle of April or later.
We have added some striking new items in this summer flowering section, For example 4 brand new double flowering, pollen free, oriental lilies and the whole range of the "Dark Angel"-dahlias. This range of dwarf growing, dark leaved dahlias is exclusively offered by our company, but we have only very limited stock!
nedalo by se optat, jestli nedoplní ty co jsou vyprodané nebo něco dalšího?
Karen, může se to stát, ale asi jen výjimečně. vím, že vloni kolem poloviny února byla v nabídce Trés Chic, která byla předtím (v čase naší objednávky) vyprodána, ale v té době byly už zase vyprodané některé z těch, které jsme měli v naší objednávce... učinili jsme v únoru ještě doobjednávku k původní objednávce
Helenko, už jsi zařazena (sis ještě přidala jednu od rána, že )
jinak prosím všechny, aby si zkontrolovali své cibule v tabulce, jestli jsem se někde neupsala. díky
Karen Donau mi klíčí 3semínka z 6 .A kříženců 6semínek z 14.Některé mají červené kořínky,tak uvidím jak se s tím poperou
buď porostou,nebo ne.
Vypadáto že ještě něco vyklíčí,tak jsem to dnes vsadila a uvidím
Evi, takovou objednávku si nečekala
Heli, tak jsem se šla dívat jak to vypadá tady a hledám a nic a žádné klíčky .....já jsem blbec už jsou zasazené a ty co mně tady plavou jsou ty včerejší nové ...
Mně ty křížené vzešlo všech 10 a ty čisté teda ne, ale vím že byly pozdější, při sázení byly jen kořínky a lísteček měl jen jeden. Zasadila jsem vše co klíčilo ale bylo to tak asi 8 z 10.Už se začínají zvedat ke světlu.
Dobrý deň!Som tu nový.Mohol by som sa aj ja pripojiť k vašej objednávke?Mal by som záujem o Sydney, Vera,Sumatra a Cybister roze....
ahoj, vitej mezi nami! holky Te jiste pripisi na objednavku.-)
pochlub se,co vsechno pestujes
Garou, vítej. připojit se samozřejmě můžeš, ráda tě zahrnu, ale vzhledem k tomu, že se zatím neznáme, budu požadovat nějaké záruky
1) potvrzení tvojí objednávky, tzn. jakýmkoliv způsobem - mailem, PM, nebo do tohohle vlákna do zítra 10.1.2011 do 18:00 hod. potvrď výběr cibulí z příspěvku č. 262
2) platbu budu požadovat bezhotovostně předem, tzn. opět během zítřka, na účet IBAN CZ6801000000008057942011 ve výši € 28,90 (€ 20,60 cibule, poštovné do SR - cenný balík: 208,- Kč = € 8,30), v.s. 1101097678, zpráva pro příjemce: Garou a avízo o platbě zítra do 18:00 na mail komule@seznam.cz
je to tedy jen na tobě, jestli se připojíš
komule
Moje Sumatra zatím jen naznak jednoho stvolu. Ale já si počkám.
to ja poupe zatim v nedohlednu-ale nemam ji jeste zasazenou...
Karen, nevedel jsem,ze jsme si objednali popinavy hvezdnik za chvili Te preroste
Garou, OK, beru, další info máš v PM
Helou Garou, vítám tě na foru a já i ostatní se budeme těšit, co krásného nám ukážeš. Karel
Garou,i já tě vítám mezi námi a doufám že se ti tu bude líbit. Brzy nám ukaž svoje krasavce,na to se všichni nejvíc těšíme.
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb