271 Naposledy upravil: karelex (10-01-2011 01:18:37)

Re: Eurobulb

Komulko,počkáš ještě chvilku s tou objednávkou  na MERLOT ?

272

?????
Karen, Merlot mám také ráda. i když upřednostňuju bilé... ale nějak se v tom vínečku ztrácím...

273

Tak na zdraví ,ať ti chutná ab ab ab

274

jestli myslíš objednávku u Eurobulb, chtěla jsem ji zrealizovat 10.1. , což je vlastně dneska, někdy večer, protože budu celý den v Praze

275

na pokecu jsem si s ní o tom psala , řekla že mi napíše. Tak snad si pospíší,
nevím jestli mně psala z práce - mívá takto noční,nebo snad z domu.. Ona má v Ivančicích vdanou dceru tak jsme se poznaly.

276

AHA, tak teď jsem se chytla ab
na Merlot klidně počkám (i když mám raději bílé !)

277

a ty jsi mně to mezitím též vysvětlila... ab

278

Tak  fajn, co slavíš, nebo jen tak ?

279

já neslavím nic, ráno brzy vstávám, protože frčím do té Prahe... ale jsem normální nočoun

280

Tak to jsem tě špatně pochopila ,myslela jsem že popíjíš vínečko.Já už bych spala, ale pořád ještě "kojím" pejsánka.Chodím nejdřív tak za hodinku

281

no je mi to jasné... ale víš, že tě moc potřebuje, bez tebe by už nebyl
jinak - já myslela, že na té "jižní jižní" máte víno všichni v malíku - Merlot je přece odrůda červeného ab

282 Naposledy upravil: karelex (10-01-2011 02:00:27)

Já nejsem na víno, ale Pepča ten by to nejspíš věděl.
Tak Merlot už napsala na mail  .Tak prosím připiš k mojí objednávce ještě tyhle tři  ::STARGAZER,CHARISMA A BENFICA.  To první ani nevím co to je . jdu se kouknout.Jo tak už jsem to našla.Tak ty tři .Víc si nenapsala.

283

jinak kdo je Merlot? jinak ja nedavno uprednostnil Cabernet Savignon pred Merlotem,skoda..ale nejradsi mam stejne André ab

284

Merlot je správná holka jsem s ní v kontaktu.Karen jí zná taky dokonce osobně.
Jinak když je kvalitní  tak je jedno jestli Merlot nebo Cabernet.  ab  ab   ab

285

to mas recht an

286 Naposledy upravil: karelex (10-01-2011 14:19:22)

Mirku, Merlot, jinak Drahuška, se jednou u mne ukázala na zahradě. Nějak známá od sousedky ji přivedla,že se před ní zmínila o mně -že jako mám všude Amaryllisy a ona že je musí vidět. A tak jsem jí vše ukazovala .jak letním a jak rostou semenáčky....no povídaly jsme si o všem možném a vrámci toho povídání vyšlo najevo,že už jsme spolu mluvily i tady na četu.Tak je ten svět malej. Ona má navíc tady v Ivančicích vdanou dceru  a tak sem za ní jezdívá. Radek jí pak taky dával nějaké přebytky . ab ab ab ab

Jo a pokud jde o víno ,neznám ani jedno ab

287

teda to je opravdu svet tak maly?!  ale je to pekny an
jinak Pepča rozumi vinu, takze to je jakobys i ty tomu rozumela an

288 Naposledy upravil: karelex (10-01-2011 15:15:15)

Je tu jeden velký rozdíl ,jemu chutná až moc a mně nikoliv ab ab ab ne že bych byla abstinent.Mně je všechno kyselý. Tak že mám raději likery....a rum

289

mamka taky rika, ze to je vsechno kysely, kdyz uz vino tak pry sladky ci polosladky, ja preferuji zasadne suchy..a tem likerum taky holduje vic nez vinu

290 Naposledy upravil: janka (10-01-2011 17:57:19)

Suchá vína a hlavně červená,Likér si taky ráda dám mňam.Koukám že budem muset založit nové téma.  ab   abhttp://www.celysvet.cz/skin/smile/s1469.gif

291

Karen, vidím že jsme na tom stejně.O vínu si nepokecáme,taky tomu nerozumím a vůbec mi to nechutná.Já tomu říkám kyselá voda ab

292

to ja jsem pravy opak-piji skoro jen suche cervene a jiz 5let jsem nemel ani loka piva...

293

Dřív jsem mívala vínko docela ráda, nevím ale fakt mě přestalo chutnat.Děláme ořechovku, tu si dám ráda.Pivo teda taky ne .To zvládá tatka i za mne. ab ab ab

294

nejak jsme ze odchýlili,že:-) kdyz jsi zminila orechovku-tak ta mi vydrzela 3tydny (3lahve)-to proste neslo se tomu ubranit ab

295 Naposledy upravil: karelex (10-01-2011 20:17:38)

Myslím, že jsi moje krevní skupina ab ab ab

Loni kousek od nás vítr rozlomil ořešák a měl zrovna ořechy v tý správný zralosti.Byla to dobrotka  a Pepča nerad sladký.Ovšem kdybych si nepospíšila tak by se obětoval a na mne by zase nezbylo ab ab ab

296

Vďaka všetkým za privítanie...

297

koukám, že než jsem se stihla vrátit, tak jste tady z toho udělali palírnu! ab

298

ab:):) no zima je dlouha an

299

komulko a máš s tím problém? pálit teprve budeme

300

já s tím žádný problém nemám, spíš s tou tabulkou - už se tak rozrostla, že při zmenšení a následném zvětšení je skoro nečitelná... ale snad se v tom zorientujete.
Merlot by ale asi měla v požívání Merlotu brzdit, protože si objednala vyprodané... ab