Re: Eurobulb
Hned jí napíšu, jen nevím jestli se mi hned ozve.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hned jí napíšu, jen nevím jestli se mi hned ozve.
tak já si naivně myslela, že bude stačit měnit obsah fotky eurobulb.jpg uložené na rajčeti za aktuální scan tabulky a ono houby... do včerejška to sice fungovalo, ale dneska se totálně adresa obrázku změnila. a než jsem na to přišla, vůbec jsem nechápala, proč se tabulka na foru nezobrazuje... ach jo, ta technika...
stejně jsi dobrá já bych to vůbec nedokázala .
Karen, koukám, že máš ještě velké rezervy... jak to, že nemáš žádnou orchidku?!? mrkni do pokecu
komulko nemohu mít všechno.a pak letos si pořídila dvě sousedka co mě navnadila tady na ty amky.Jedna už jí scípla.
Komulko tak mi Draha odpověděla :AHOJ,TAK VÍŠ CO,NECH TO TENTOKRÁT TAK,OBJEDNÁM SI PŘÍŠTĚ.TY SE MI LÍBILY,KDYŽ NEJSOU,NEVADÍ.ZA CHVÍLI ZASE BUDOU PRODÁVAT V POLSKU,TAK SNAD UCHVÁTÍM NĚCO TAM.DĚKUJI ZA ZPRÁVU A DOBROU.
Tak že tu moji obědnávku nech jak byla původně. Díky!
Evča taky nic nechce ptala jsem se jí taky.
OK, poslední úprava provedena, dnes objednám. žádné změny už neprovádím...
Komulko dík a omlouvám se že jsem ti přidala práci.
Karen, ty za to přece nemůžeš.
je objednáno, pokusím se dodat dokumentaci. nevím, jestli to bude vůbec k přečtení - nějak to narostlo...
přehled objednávky v aktuálních cenách
no, koukám, že jsem to při tom skládání zvojtila, ale opravovat to už nebudu. Jirko, Karen, nebojte, máte to objednané jen jednou!
doklad o platbě
a vlastní objednávka (je to poskládané nadvakrát, líp se mi to nepodařilo)
jee..Evi, ty sis koupila jirinky, tak to se budu tesit az Ti vykvetou, aspon tu bude se mnou dalsi jirinkar .-)
Míro, já jsem ujetá obecně na kytky. a v těch jsou některé top. a do top patří hvězdníky, tulipány, lilie, jiřinky a růže, možná i gladioly ... a už radši budu ve výčtu končit
no ted jsi mi pripomnela, ze jeste nemam na svym webu dodelany novy fotky jirinek-nove odrudy,mam to nafoceny,ale jeste nevlozeny :lol: letos si objednavam hodne hliz kal, tak se moc tesim
Komul to je teda objednávka, jsme se rozjeli.
Pěkně se snaží
no uz se nemuuuzu dockat, zda se, ze to Sumatra skutecne bude, uz vidim tu zelenou v kvetech
no jo, rozjeli, ale kdo dokáže odolat...
Jak vypadá naše šílená objednávka?
Helenko, ty máš snad radar nebo zvědy! v pátek mi Bergh poslal mail, že cibule jsou odeslány. docela jsem se vyděsila, protože pořád docela fest mrzne - tedy aspoň u nás určitě. no s tím už ale nic nenaděláme...
chtěla jsem vám to napsat, až cibule dorazí, ale tys mě doběhla
jen mám smutnou zprávu pro ty, kdo si objednali White Nymph - ta bohužel v zásilce nebude.
počítám tedy, že možná koncem příštího týdne balík dorazí. budu vás hned informovat a vzápětí (pokud to nebude pátek) rozesílat.
Tak to mám zrovna já smůlu s tou White Nymph . Tolik jsem si přála bílou plnokvětou a ty Nymphy se mi líbí. No mám slíbenou od Beaty, že si koupila dvě stejný bílý plný ale Nymphy ne .Je to z řady těch malých. Ale i tak jsem ráda.
jo, Karen, to je život, není každý den svátek ... já vím, že ty jsi na Nymphy zatížená, ale zkus to brát tak, že by ses příští rok už neměla na co těšit
To máš pravdu, tak Nymhy příjdou na řadu příští rok říkáš?!!No tak dobře, letos jsem doplnila nějaký ten cybister a hlavně jejich křížení.Říkáš že nemusím mít všechno? tak teda jo!!
V Obi White Nymph taky obcas prodavaji..ale nevim, zda jiz je jeste nabiraji, zda se jiz nevrhli na jarni zbozi (primule,macesky atd)
Karen, samozřejmě, že musíme mít všechno!!!
Mirku, tady u nás takový obchod není jen Penny a tam nic pořádnýho ještě neměli. Už jsem nad tím uvažovala říct některé z dcer ale posledně to dopadlo velmi špatně. - 3 dokonalé zhnilotiny -to byl výsledek.
a Lukonové ji take nemaji?-asi teda jen Glads..
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb