Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Cybister Rose
Eurobulb má další bodík k dobru. Karen, je pěkný.
Nemám ho vůbec v seznamu. Může to být Rosado nebo Rosario, vypadá stejně a i jméno má vlastně shodné.
Radost mi kazí, že se ukázala na povrchu trošku hniloba, tak i když začíná kvést, musela jsem zakročit a teď se bude po koupeli sušit.
Já ji pod tímto názvem vybírala a kupovala - tak byla v nabídce a fotka ,kterou tam měli se mi zdála dost podobná, i když však to znáš do kvalitní má daleko.
Tak co s tím uděláme, myslím s tím názvem?? Je to na tobě!
Karen, to zatím nevím. Je málo fotografii a odkazů. Od každé v podstatě jedna a to je hrozně málo.
Nech to jak to je. Asi se jedná o jeden hvězdník, ale v každé zemi si ho pojmenovali po svém.
Karen, bude to s nevětší pravděpodobností Rosario. Našel jsem nějaké odkazy.
http://www.tibidao.se/bilder_nyheter/79 … 6cc7_2.jpg
http://www.plantscope.nl/pls/pscprdpub/ … ;pnTalId=1
http://img176.imageshack.us/img176/549/ … riods5.jpg
Ještě ji braly zaroveň se mnou Rita a Eva. Holky jak to vypadá u vás?
A tak ji přejmenujeme? Tak to přepiš§ Nebo jak? Ale když jsi našel tři případy toho pojmenování tak by jsme se měli nejspíš přidat k většině a nebo dát to druhé jmeno do závorky.
a nebo zkusit se optat primo na Eurobulbsu...schvalne co napisi, ale ja neumim anglicky..ale jiste nekdo tady jo..
Ještě jeden odkaz mám na holandskou firmu ludwigamaryllis.nl, ale to je již dnes nefunkční odkaz, fotografie také souhlasí. To by také mohla být firma, která ji vypěstovala. Přejmenuji ho a do zavorky dám Rose.
Souhlasím, to bude nejlepší
A proč jsi ji před námi tak dlouho tajila? Ta moje teprve otevírá první květ , ale celkem má zdá se mi jen 5.Má dva stvoly.Proč nesouhlasíš s Edou, mně příjdou ty záběry stejné.
taky si myslim, ze Rosario spise ne, Rosario mi prijde vice klenutejsi-prohlejsi okvetni platky...
Můj květ ještě není docela otevřený, musíme to srovnávat s tím od Rity, ale spolu s Ritou máme určitě to samé. Tak se domluvte já si netroufám . :rolleyes: :rolleyes:
Rito, tak už jsem to našla - tu tvoji fotku z 31.12. už jsem si vzpoměla , uznávám je tam rozdíl. A ještě se zeptám , ta tvoje neměla potíže? Jak jsem hledala tu tvoji, našla jsem svoje fotky, kde jsem psala už i dřív že mám na cibuli hnilobu. Tak to jsem taky zapoměla. Tak že jsem tuhle cibuli loupala už podruhý.
Karen, já ji mám naštěstí v pořádku . Doufám, že to tak vydrží. Koupala jsem ji v previkuru, což běžně ani nedělám.
Jéé ta je krásná ,ale proč ji dáváš sem? Ta si přece zaslouží nové téma!!! Odkud ji máš? Myslím že v Eurobulbu nebyla to bych ji byla vzala taky. Nebudeš mít miminko? U Sumatry mně jich roste hned několik.
Koupu všechny co koupím nebo dostanu - prostě co jsou nové. A svoje po zimování jak kdy.
Já nemůžu založit nové téma, nebo nevím jak na to. Mám ji z Royal Color, je nová
Zatím jen kvete a mimča budou možná později :rolleyes:
Jirinko, ta je krasna, vsak ty mi to delas jiste naschval, protoze vis, ze na ty co mas hodne trpim, muj vkus se zcela shoduje s Tvym
Děkuji moc za pochvalu . Jestli budou miminka, tak na vás budu myslet
A jak se zakládá nové téma, jestli se můžu zeptat? :rolleyes:
jak otevřeš diskuzi, dál pak Odrůdy hvězdníků tak máš nahoře nad tím širokým modrým pruhem napravo napsáno Nové tema .To otevři a už pokračuj...
Karen, díky moc , to víš mě se to musí říct "polopaticky" .
Jestli bude zítra hezky tak Bogotu vyfotím a dám ji tam
A jak si vedou štěňátka? :rolleyes: Rostou?
Holky jsou nádherný přibírají i 20dkg za den, pejsek taky ale jen 2 dkg, tak je pořád malinkej a rozdíl je vlastně čím dál větší. Nevím co z něho bude. Zatím to nějak zvládám.
Tak to gratuluji, zvládáš to výborně , hotová psí máma
Dík já už to tak nějak mám v krvi, s koťatama maličkých peršánků jsem se taky dokázala piplat když bylo třeba.A to jsem teď pořád doma tak je to tím pádem snadnější
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Cybister Rose