Re: Sumatra
Karen, mne jeste nepokvete, ale mas tam vic stvolu?ze bych poprosil o trochu pylu na Evergreen, jeste nekvete,ale stvol roste kvapem
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen, mne jeste nepokvete, ale mas tam vic stvolu?ze bych poprosil o trochu pylu na Evergreen, jeste nekvete,ale stvol roste kvapem
Je tam ještě druhý stvol je mu vidět špička na prvních dvouch fotkách.Tak až rozkvete ten druhej tak ti pošlu bude to stačit.?? Teď jsem všechen sebrala a mám jej dohromady v jedné nádobce. To by nebylo dobrý rozdělovat.
to by mohlo vyjit akorad..tak uvidime:-)
Myslím ,že bude, moje měla taky takové úzké a vysoké poupě
Tos mě potěšila já už jsem z těch záměn trochu mimo.
tak Sumatra me pekne prevezla! min.tyden jsem se dival zda nema poupe-nebylo nikde ani po zmacknuti casti, ze ktere listy rostou-abych videl hluboko no a dnes prijdu a cely poupe uz ční z cibule, takze se bude prodluzovat uz jen stvol, no proste šok!
Dneska svítí slunce a druhý stvol pod jeho působením vyrostl od rána o dobrých 10 cm a docela se vyklonil k oknu.Tak jsem jej přitáhla a uvázala k tyčce v jiném květináči. Dát tyčku přímo k ni nejde není tam dost místa.
Jo a Mirku až ti budu posílat ten pyl nechceš ještě od nějaké co teď kvete? Z jednoho květu bych ještě mohla vzít z c.Rose a pak jsou tam ty ostatní. Jsou na fotce skupinky.
ta Sumatra sice ma poupe, ale bohuzel asi by to nestihla s tim kvetem Evergreena.. posli mi tedy od tech, kde znas jmeno odrudy,diky moc
myslim Karen, ze to bude akorad, tobe se jiz otevira a nez to sem dojde, bude to akorad,diky moc, jsi záchrana a ostatnim cybisterum se nebranim
dneska 56 cm :rolleyes: :rolleyes:
koupím jedny štafle zachovalé
teda Jani, kdyz vidim jak roste jak zbesila tak se take obavam co z ty moji bude .-)
diky moc, to by mohlo vyjit, ty nejmladsi kvety by to mely stihnout akorad nez prijde ten pyl od tebe,diky
mas ji krasnou
Karen je moc krásná
Jani mám velký dvoják,bude to stačit?
mas ji taky z EU? vypada to, ze se u ni nesekli, vsem odpovida, jeste Janca a ja a bude po Sumatře, ale myslim, ze ji taky mame roste zcela jinak,cibule i stvol je jiny nez je obvykle
ale je krasna vid?
uz se na ni taky tesim, mam ji z Eurobulbs...
snad se nezeptam hloupe, nevim zda jsi to tu Karen nekde psala-s cim jsi Sumatru opylovala?
Nepsala jsem to nikde. Použila jsem co se dalo. Papilio, Rose, Girafe, Evergren a dneska vlastní. Ale mám tu zkušenost, že nikdy neudržela rostlina všechno co jsem opylila.Tak počítám že určitě spadne.
mne az letos se opyleni nezdarilo..bud malo svetla nebo keram.kvetinac-vzdycky byly v plast....
Já si myslela, že prostě cibule tolik neutáhne.Proto jsem nakonec opylovala jen 1-2 květy.To jen u těch cybisterů jsem dala co se vešlo. Ale u té Rosse jsem dělala jen dva, cibule byla dvakrát nahnilá a tak taky loupaná.
Teda Karen to je čahoun
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra