Re: Pokec o všem-7
V pervolu né ale je vykoupaná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
V pervolu né ale je vykoupaná.
Já dnes jednu odkvetlou musel vyhodit.Jak jsem psal o té spále na stvolu,tak slezla do cibule a jelikož jich mám mooc,tak jsem ji ani nezkoušel zachránit.A tím pádem P.B.x Jewel také 0 semen.
ja doufam, ze krizeni bude uspesnejsi, zatim mi prijde, ze je to marny boj, tim, jak bylo malo svetla tak je to hruza co se tyce krizeni :lol:
Jirko rozkvétá mi od tebe Jonsonii.Má jen 2 květy ale kvete .Huráá
Jani, a kde jsou fotky!?!
no uz se na nej tesime
mas ji moc peknou, tenkrat sem ji mel-udelal harmonikový listy a vzdala to...takze radsi hvezdniky
Jani, Miltonie je moc pěkná
Už se nemůžu dočkat, pořád koukám, jak vám to tu všem kvete..dneska konečně dolezlo poupě a tak už jen vyrůst stvol, otevřít a hurá, červená kráska bude na světě(o: .. ale ještě to potrvá
ne..odkud to mas?! neni to firma Sieberz?-tu znam..
Je to Sieberz.Loni mě dost namichla. Poslali mi tu růžičku - byla celá zalitá vostem a uplně mrtvá, ani náznak života. Navíc to byl metrovej balík a v něm mimo té sazeničky která měřila tak 20 cm ještě tam přidali jako prezent jednu sklinku tekutého hnojiva. To jediný bylo k použití.
ja jim moc neverim... kdyz uz tak zasadne koupit jen cibuloviny, vse ostatni v zahr.centrech
Ono se to i s tím poštovným dost prodraží.
ano presne tak, za tu cenu si dojedes do zahradnictvi či centra a hl.si vyberes podle sveho gusta!-takhle to udelam ja-chci merunku tak si sjedu do ovocny skolky do Plzne
No jasně pro stromky taky tak jezdíme, ale jakousi trávu, copak vím kde ji dostanu, ale ptát se můžu to jo.A už půjdu spát. Ahoj všem
a jakou travu bys rada?
Mirku a není Fytos teď náhodou pod vodou? Koukala jsem na letecké snímky povodně a bylo mi jich líto..
fakt? to je to tak vazny? hod sem prosim foto...byla by to skoda, nebot diky teto firme se sem dostavaji hl.novinky ovocnych druhu...
kilometrovka do zoo je tam dobře vidět, jen přesně nevím, kde mají tu školku, ale prodejna mi přijde pod vodou, stejně tak to další zahradnictví, co je tam vedle
Andi, semínka dnes došla.Děkuji
Mirku ,myslela jsem tu trávu z reklamního obrázku co jsem nahoře vložila tu Samunu.
Sázela jsem dnes semínka Papiláčků a napadla mě otázka,jak je možné že tyto semínka mají takovou velikou klíčivost,když mi nejsme schopni žádné vypěstovat a když už se nám to podaří,tak z toho nic není.Kde je kámen úrazu?????
Měla jsem 9ks s klíčky z 10ks. A to obě balení.
Jinak z toho posledního kolibříka vykvetl bílý plnokvětý kolibřík - tedy jestli se tomu dá tak říkat .Květ byl 16x18.
Foto dodám později.
Heli to jsi sázela semínka z Brazilie? Já mám teda 4 druhy, všechny na plavanou. Všechna už měla lístečšk i kořínek právě mimo Papiláčků . Mám jich 5 všechny mají dlouhý kořínek ale lístečjky ne. Zak zatím jsou pořád ve vodě a zasadila jsem ty zbývající.
já sázela ty s kořínkama. lístečky zatím nemají
Pavle máš zprávu.
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-7