Re: Cybister Rose
Podívejte se tedy na Rosado. Půjčil jsem si jednu fotografi z webu.
a ještě jsem našel fotografii na davesgarden.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Cybister Rose
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Podívejte se tedy na Rosado. Půjčil jsem si jednu fotografi z webu.
a ještě jsem našel fotografii na davesgarden.
Podle fotek z webu je Rose určitě Rosado.
Rito, Bogota je krásná, gratuluji. Loni jsem si ji objednala a vykvetlo Santiago, dost dobrá záměna.
M.
Rituš moc pěkné amky
doufam Karen, ze se zadari, protoze tato krizeni mohou dat mimoradne potomstvo!!!
Tady teda další stvol není a je to dobře, už podruhý jsem stahovala z cibule hnilobu.Přišla již s flekama.
Magdo, Onko díky za pochvalu. Karen já ji taky nemám moc vybarvenou, převládá růžová
Na stránkách royalcolors.com mají také cybister Rose, tak už jsem s těch Rose jelen.
Edo, myslím,že jde stále o jednu a tutéž odrůdu, akorát nemusí mít práva k prodeji pod registrovaným jménem....
M.
myslim, ze Holandani moc neresi nejaka jmena! napr. u meciku a lilii jiz existuje nejaka oblibena a pestovana odruda, ktera je jiz registrovana a aby to bylo zajimavejsi, vyslechti odrudu, ktera se jmenuje zcela stejne a take ji nalezite šíří-tak pak se nemame divit, ze muze byt ve vsem hokej, zrovna udelat jeste dve odrudy Papilia, ktere budou podobni a tudiz pak oblibeni a neporadek zacina...takhle to bohuzel chodi :lol:
perfekto Karen!
Karen paráda .
A kde máš schované pylové prašníky? :cool: :rolleyes:
Karen je jak ja, taky uz foti bez prasniků
jj ještě jsou tam ale dvě poupata která se teprve otevřou tak ty ještě fotnu asi zítra.Nejvíc mně vadí ta výška. Když vezmu do hledáčku celou rostlinu, květy tam zanikají.
Karen, krásná žirafka. já ji mám téměř před rozkvětem, už se moc těším
Budeš ji taky opylovat? a jestli ano tak čím?
Já použila Papilko a Girafe.Bojím se použít víc není moc zdravá. od začátku jsem ji musela dvakrát loupat - chytá hnilobu,ale už mi s ní přišla.Měla na sobě takové kolečka já si myslela že to překoná a ono se to vrací.
ještě nevím. včera začal zprostředka cibule z takového jakoby zeleného pouzdra růst další stvol, nejdřív jsem mysela, že to jsou listy. takže mám na rozhodování spoustu času...
taky na ní mám samozřejmě spálu, přesně v místě, kde se vybouluje miminko, ale celkově je cibule zatím dobrá
Tak já nemám žádný náznak dalšího stvolu ani listů nebo dokonce mimina. To je všechno u Sumatry,Tahle naštěstí, další stvol zatím nemá , jsem ráda kvůli té cibuli.Snad se zbráborá, spála vidět není.
Karen, prostě umíš, je moc hezká
Karen, ta vypadá, jak růžovej Evergreen! jsem zvědavá, jak bude vypadat moje. počítám, že zítra rozkvete
můj c. roze dnes (vpravo)
fotila jsem hlavně Tres Chic v kontrastu k poupěti - jak je květ malý...
teda je to rozdil, skoro vypada jak pláně, kdyby nebyly cybistery od pohledu tak exoticky tak by to mely s oblibou docela tezky
Nazdar lidi potřeboval bych zjistit odrůdy amarylek zatím dík.
Vítej Jando, první double hvězdník by mohl být Joker.
jo dík tak už vím dva ten růžový je bolero a nahodou 7obrázek v albu bys nepoznal ten mam asi 20 let
janda
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Cybister Rose