Re: Amarylis-skupinka
Edo dík za pochvalu, to víš mám na to čas, jsem v důchodu a tak mám se čím těšit.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Edo dík za pochvalu, to víš mám na to čas, jsem v důchodu a tak mám se čím těšit.
Karen, krásně ti to kvete
Rito dík, dneska už jsem definitivně dopotřebovala pyl od tebe zrovna když bych měla větší šanci že se ujme. Ale jedny semena po něm mám
teda Jani Tobe jich teda opravdu kvete!muzes usporadat mistni vystavu!
teda to bude ohnostroj az to vsechno vykvete!
Díky
Karen, který je ten úplně dole se zelenou hvězdou? kdyby měl mimi.... však víš
Myslíš na tomhle obrázku tu dolní? malou?
jj, přesně tu myslím
tak to bys byla Karen moooc hodná! děkuju
Tak já to nějak udělám, je narašená, tak snad tu cestu přečká velká není do obálky se vejde, ale byla už zimovaná na sucho právě tím že se mi odlomila při sušení cibulí. Jo mám ji ze Slovenska a Eda ji tenkrát určil jako Cracker Jack...snad. Tady ještě jedna fotka ta barva je červená s lehkým nádechem dofialova.
Karen!! no co to je?! misto Sumatry Ti snad zaslali kukuřici! ta vyska je neuveritelna, no urcite vsichni vali ze silnice oci, kdyz ji vidi!
Musela jsem ji uvázat ke kličce u okna ,ale z ulice to zaniká ,právě tou výškou , ty menší jsou nápadnější.
První stvol má 69 cm a druhej jej ještě přerostl - 72 cm a koukala jsem,že už se mu otevírají první dva květy.
Kde jsou dva už je skupina.Jsou moc pěkný.
Krásný, véééliká pochvala
to je vskutku super, je to nadhera, kord v tomto neomalenem pocasi taky jsem si vsiml, ze mas hodne po byte obrazu
To jo to co vidíš na fotkách jsou vyšivky a v ostatních mám oleje nebo perokresby.\ty vyšívané mám v albu na centrumu byl to muj velký koníček než jsem stratila cit v ruce.Ale plno jich tam má i moje mamka.
Ty výšivky jsou úžasný. Moje máma jeden čas taky trochu vyšívala ,ale tohle to teda nedokázala. Měla tenkrát zlomené zápěstí a doktor jí to doporučil v rámci rehabilitace. Obrázky ale dělala jen černo-bílé.
tak to Jani smekám, ja bych asi nemel na to nervy
Jak nic moc???? JSOU KRÁSNÝ!!!!!
ja se snad taky dockam skupinky, ale krasna nikdy nebude, protoze tam mam zaveseny cedulky s krizenim :lol:
To já mám taky .Pokaždý se je snažím skovat za květy. Nějak se to podaří.
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka