Téma: Tiramisu
od Royal Colors
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Tiramisu
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
teda Magdo, ty mi dnes davas, takovy nadhery, i tento by se mi hodil do krizeni, kord kdyz kvete Evergreen... no je to famoznííí
odesláno.. díky Ti moc!
Je krásná, ještě jsem ji nikdy neviděla.
Magdo,až budeš zase objednávat takové miláčky napiš to na forum tučně a velkýma písmenkama.Určitě se přidáme
Teda nádhera .A vůbec jmenuje se jako zákusek - však je taky samá chuť.
Edovi chybí fotka v seznamu . Máš možnost si ji doplnit!!!
Magdo měla by jsi ještě pyl i pro mne? Ještě mi kvete Sumatra .Skusím ti taky poslat adresu. Prosíííím.
To jsi moc hodná, to bude krása až se ty dvě krasavice spojí!!!
taky se tesim az to pujde, tak ho hned šoupnu na Evergreen dnes budu první kvet opylovat-šoupnu na nej Papilio, snad ten pyl nebude prilis stary, na pohled vypada dobre
Když mě Magda povolí doplnit její fotografii v databázi tak tam bude. Zkopíroval bych fotografii ze skladu a vložil na estránky. Odkaz na sklad obrázků by neměl dlouhého trvání.
mas Edo pravdu, vidim i na jinych forech ve starsich prispevcich, ze vlozeny link odkaz jiz neexistuje a tak fotky jsou definitivne v nedohlednu...
Jasně, já myslím, že to dovolí konečně já to beru jako vyznamenání když se tam fotka ode mne ukáže.
Jsou krásné, moc ti gratuluji ke kytici
Já se tuto krasavici marně snažím sehnat.
Myslím že jí měli v nabídce Royal C.Když jsem brala na podzim cibulky tak jsem jí chtěla ale už to bylo moc. :cool:
uzasne je, ze je to jeden z mala kontrastnich cybisteru, takze libovka! poved se Magdo a jak!
Tak to je naozaj fantázia. Veľmi, veľmi podarená, atraktívna odroda.
No já jsem to nějak nepostřehl,nabídka je od podzimu na jejich stránkách jen o něco rozšířená,ale nic nemazali.
Taky se mi moc líbí už jsem si ji taky vyhlídla jako další kousek do sbírky
To je teda krasavice,
Túto amku musím nejako zohnať - je úžasná. Blahoželám k tejto kráse. :rolleyes:
dokonalost sama, jj
Je nádherná blahopřeji
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Tiramisu