31

Re: Pokec o všem-8

diky snehu je hodne i mysi... takze by to chtelo odtat a jednou zamrznout a pak at uz je jaro!

32

U nás sněžilo večer a možná i v noci .Určitě to padalo ještě o půlnoci. Ráno už ne, celé dopoledne bylo unás slunečno  a tak jsem nakonec ani neměla co zametat.Leží jen na střeše a ve stínu. ab

33

vsadim se Karen, ze teplotne jste museli mit pekne kladu, kdyz v okolí kde bydlis bylo nekde i skoro-15st!

34

A víš že nevím, mrzlo ale neřekla bych že nějak moc. Já se nedívala na teploměr a voda u slípek měla jen tenký škraloup.

35

no rekneme, ze na j.Morave byo dnes nejchladneji z cele ČR..!

36

Míro u nás bylo -5  a ješ teď je -3 .Prostě hnus.

37

snih behem dne nastesti tál, takze na silnici jiz nic neni, maximum bylo +2,3 ve  stinu

38

U nás opět drobně sněží už mě ta zima nebaví chci jako Janka jaroooo!!!!!!

39

U nás bylo -6,přes den kolem nuly a teď se tam zase ochlazuje  ab   .Taky chci  JARO!!!!!!!

40

Nemám koupelnu a nebude celý tyden.  ac    ac   ac

41

Jani, jak to?

42

Ten muj si usmyslel že budeme mít novou vanu a skončilo to u celkové přestavby.No a dneska dorazila demoliční četa.Horor vymlátili co se dalo a místo koupelny je černá díra.  ac    ab     ac   Ještě že mi nechali WC.

43

Jani, ale budeš to mít nové.Ber to pozitivně.Já vím co toje.Spravovali jsme celý barák.

44

Tak tohle nás taky čeká,ale zatím chybí penízky.Ale potřebujeme to docela nutně, už jsme tam dělali okno a kupovaly novej kotel, ale celkově je koupelna děsá.Vanu máme z roku raz dva,už babka před náma když to tam dělali tak kupovali starou z druhé ruky. No zatím nsa to není.

45

to u nas bude koupelna az budu v duchodu.. ac

46

Taky se na to chystám čekám až si syn dodělá byt a odstěhuje se pak to vypukne musíme vše
předělat máme to vše 25let a je to děs!!!!

47

Karen, Mirku pyl je na cestě ag
M.

48

Moc děkuji, ještě mám dva zavřený květy na Sumatře tak to by určitě krásně sedne. Dva jsou rozkvetlé ,ty to možná ,nevím ale taky by to ještě mohly stihnout.

49

diky Magdo, Evergreen kvete docela dlouho takze by nemel odkvest a navic po vykveteni kvetu se stejne opyluje az kdyz je blizna plně rozevřená... jeste jednou velky dík!

50

Lidi vy jste blázni, zima je přece taky fajn, závidím vám vaše mínus, tady je celý den nad nulou a sníh hned taje, škoda ho.. V zimě má být mráz, na jaře svítit sluníčko, v létě pařák a napodzim barevné listí poletující v drobném dešti. Každé roční období je přece krásné, jen ty přechody mezi nimi jsou tak nějak naprd, ale zas se díky nim více těšíme na to další.. Užívám si zimu a snažím se ji vstřebat, v létě ji snad ze sebe vydoluju, až se budu muset vydat ven v tom děsném vedru k padnutí(o:

51

Tychi nemáš předky eskymáky????  ab

52

janko ne, jen si opravdu užívám každé roční období (kromě děsných veder, ty fakt nemusím)
tak třeba zima, mám príma kabátek, s krásnou kožešinou chlupatou na stojáčku i rukávech, přišitou nafurt, a na jeho nošení potřebuji mráz, jinak si připadám divně a protože ho chci unosit dřív než za třicet let, tak potřebuji kvalitní zimy (už ho mám let sedm..)
na jaro se těším kvůli cibulovinám, na léto kvůli sandálům a na podzim kvůli osvěžujícímu chládku, který přijde po tom srpnovém vedru, a pak už se zase těším na zimu..a tak furt dokola dokolečka(o:
vždyť je tuhle zimu ještě nestihla ani vytáhnout brusle)o:

53

a navíc po třech kilových balíčcích krmení pro sýkorky jsme koupily pětikilové balení a ono se oteplilo a potvory začaly lítat zas někam na keře na jídlo..přece nebudu slunečnice skladovat rok? jen ať zas mrzne a ony se vrátí..

54

Tychi neboj ,myslím, že si ještě užijeme zimy dost. Já teda osobně zimu snáším lépe nežli vedro. Jen se bojím abych neuklouzla  a nespadla. Přesně na den Sametové revoluce, ani žádná zima nebyla ale padal v Brně první sníh  a já na ně uklouzla  a zlomila si kotník.Trvalo to 9 měsíců nežli mi to dali doktoři dokupy. Nějak to mám zafixovaný,jak vidím na zemi sníh bojím se, že sletím ab ab ab
Ale na posezení na zahradě se těším ,to teda jo.

55

no kazdy obdobi ma neco do sebe, ale za to destivy leto bychom si zaslouzili slunecnou a teplou zimu, ja si uzivam 30ti stupnovych veder jako asi malo kdo, za to jiz pri 5ti nejsem ve sve kuzi-asi uz chytam z tech kytek chlorofyl ab ab ab

56

Já se těším na jaro,kdy si mohu uvařit kafe a jít si sednout do zahrady na sluníčko a v klidu si ho vypít.To je parádička  ab  ab  ab

57

mi povidej-kazdej den po praci,vid?:-) to je balada an

58

Koukám, že na jaře a v létě máme všichni stejný odpolední program ag:D:D. Po tom kafíčku na zahrádce se mi už taky moc stýská. Ale zase kdyby nebyla zima - neměli by jsme se na co těšit  ab

59

já kafíčko nepiju, zahrádku máme za městem, ale na kole jsme tam za chviličku. Ale rejpání v zemi už mi taky chybí(o:

60

Poděkování Magdě a Janě za pyl! Dorazil hned po ránu, už jsem jej taky použila.V sáčku je vše perfektní, ale v papírku je to horší, sice jsem s ním opylila bez potíží taky  ale už nejde uskovat. Tak pro příště přimlouvám se za igelitový sáček, nebo aspoň poskáldaný kousek igelitu. Moooc děkuji.