91

Re: Pokec o všem-8

jj to je přesně ono!!! Tak si to všichni kupte neznám na uchování a vlastní opylení nic lepšího!! ab ab ab

92

mamka ted prisla za mnou, ze vygooglila, ze to maji v lekarnach po 200ks a stoji to neco pod stovku, asi 60-90kč, je to nejlepsi na opylovani

93

Nevíte někdo proč ten sklad obrázků nejede  a jestli to tak zůstane????
Edo prosím nevíš kde by se to dalo zjistit?

94

Myslíte, že má cenu na červeného kolibříka nanést pyl z Lady Jane?

95

Jani koupelna vypadá dobře to jí máš brzo hotovou to ti dělá firma? Také to mám v plánu co nejdřív bojím se aby to netrvalo dlouho manžel nadává už teď říká že se odstěhuje a blbnout si tu můžu jak budu chtít škoda,že u nás na koupališti zrušily chatky prý by si jednu pronajal ab ab ab

96

To má dobrý nápad

97

Tak jsem dnes byl nucen zlikvidovat zbytky cibulek Gilmar,Célica a Lemon Lime,všechny jsem se snažil zachránit po náletu mouchy,spále či hnilobě,ale í když jsem se snažil sebevíc,tak u všech došlo ke shnití posledních zbytků podpučí.A Gilmar mě teda mrzí moc.

98

Karen, na stránce sklad obrázků mají napsanou omluvu, takže je vidět že mají nějaké problémy. Tak už to chodí na serverech, které poskytují služby zdarma. Můžou být zahlceny velkým množstvím dat. Podobně jsme dopadli s naším fórem na serveru IC, kde jsme byli původně umístěny. Já si myslím, že to časem vyřeší. Nikde jsem se ale nedočetl podrobnější informace, jak to bude dlouho trvat.

eda

99

Jirko, je velká škoda, že jsi přišel o některé hvězdníky. V řízkování  malých kousků cibule budem muset ještě více zkoumat a najít ten nejlepší způsob záchrany.

eda

100

Edo  já si všimla. Měla jsem nahnáno. Já si všechny zamluvené cibulky napsala do objednávek ale jen s fotkou bez čísla rostliny. Teď jsem z toho měla hrůzu,už jsem nevěděla která je která. Tak to bylo první co jsem ráno udělala když jsem zjistila že to zase jede. Honem jsem tam dopsala čísla rostlin. an an an

Jirko je mi to moc líto ,že ti to nevyšlo. Já teda asi měla jen velké štěstí,když mě to vyšlo. an

101

Ilon to domlouval ten můj .Jeho kamarád má firmu a neměli co dělat v lednu tak se to hodilo.Ještě přijdou  v pondělí a je to za mnou .Nedovedu si představit že je někdo i měsíc bez koupelny.Mě stačil ten tyden a mám toho plný zuby.Bordel je v celým bytě.

Jirko mě odešel takhle Lemon Lime zůstal jeden řízek ale nevypadá moc slibně a s Flamenco Queen zatím nic. Ze 4 řízků zůstaly 2 (zatím).

102

Mě Lemonek pokvete.Cibulky tam asi zatím žádné nejsou.Uvidím až je budu sázet ven.
Mě se sešla dobrá skupinka cibulek co nasadili na květ: Lemonek,Benfica,Elvas,Neon,Tmavě červený,Autrey,Exotic star a dva kuse bez označení.No ale to si ještě počkám ab ab

103

Mně se taky chystá několik cibulí,které u mne pokvetou poprve. Sice vím kde jsem je vzala , ale u některých nevím jaké jsou a tím víc jsem napnutá.Dneska jsem našla zase jednu co nasadila na květ.
Ale nejvíc se těším tady na tuhle. Mám ji od malé cibulky z loňska  od sousedky .Trochu se podobá té co mi nedávno poprve kvetla a dala mi ji Klivie .
http://img.janforman.com/th/03200901....bilascervenymiprouzkyn47y.jpg

104

Je to krasavice,na tu bych se taky těšila ab

105 Naposledy upravil: karelex (28-01-2011 20:43:44)

A už se jí klube i nějaké to miminko hééééččč!!

106

jak tresne ve smetane, vypada mooc zajimave:-)

107

Já jsem plně spokojená, probudilá se má jediná a první dceřiná cibulka, už jsem měla strach, že jsem ji oddělila nějak špatně, vůbec jsem nevěděla, že chce zimovat a měla jsem ji nějaký čas za chcíplou. Ale lístek je venku a tak mi všechno žije, semenáčky rostou, dceřiná roste, a velké jdou všechny do květu.  Tak to má být(o:

108

Cibulky již cítí jaro a začínají se probouzet. Dnes jsem prováděl kontrolu a asi 10 jich raší, přestože mají teplotu v místnosti jen 12 stupňu.

eda

109

takze budes sazet?

110

Mičurini máte někdo zájem o pyl ze Sumatry? a mám v lednici ještě pyl z Misty.

111

Jirko,co tví kolibříci? Mě začínají jaksi stáčet listy do sebe a stvol usychá.Že by to chtělo míň zalít?
Tyhlety cibulky si semnou pěkně hrají-zatím nevím co po mě chcou.

A jaksi psal že ti uhnil Cracker Jack (kupoval si ho teď v kaufu a je to kolibřík),tak já mám ZATÍM dva kuse.Pokud by se umoudřili a vydrželi to,nebo byla cibulka dám ti vědět (to budu řešit až na podzim).Zatím si tě napíšu.

112

Jani já bych Sumatru brala.Zatím to nespěchá-nic mi nekvete.Tak pokud bys mi to poslala až ze semínkama.Že mi ho zatím schováš do mražáku ab

113

Jani, tys opylovala Sumatru?

114

Miro má 5 květů a kvetou najednou .Opylovala jsem jen 2 .A ostatí nechám odkvést tak jestli chceš pyl?

115

nene nechci, taky mi prave kvete...ale dik

116

jo Karen, chtela jsi az bude vhodny cas, abych ti rekl kdy mas postrikat ty broskvone co ams doma-ted asi ct nebo pa ma byt nad 7st, proto jakmile stoupne teplota na tuto hladinu, postrikej je

117

Jsi hodnej  moc dík  tak ve čtvrtek budu stříkat. Fajn an

118

uvidíš jak má být teplota stačí prý 100hod teploty nad 7st (sčítá se to) a houba jiz ozije a napadá pupeny, takže určitě to v týdnu udělej - ale jak jsem psal, staci, kdyz bude nad temi 7st...  mam zalusk na merunku, asi si jeden stromek zjara dopreju an

119

Merunky jsem sázela je to ale dva roky dvě měl to být polokmen  a ke sotva dosáhnu na korunu. Druhá je nizoučká(nevím jak se tomu říká) to ještě kupoval Pepča.

120

já vidím oteplení v předpovědi až na sobotu neděli, uvidíme, ale díky za upozornění na něj, musím stříknout i švestku, suchá skvrnitost ji dva roky deptala, třetí už s ní hodlám vybojvat.