Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no klube se pekne mne teda takovy velky stvol jako Karen zatim zdaleka nenarostl,oproti Evergreenu je to miniatura
Však ono není Mirku o co stát. Pokaždé když jsem jej přenášela musela jsem stvoly držet a pak když jsem jej poslavila na zem ,abych mohla opylit květy,bylo třeba najít rovnováhu. Na okně je uvázaný k okenní kličce. Tyčku ani tak dlouhou nemám.
pokud se s ni nehejba tak to jde, to mas pravdu pak je to narocne, ja taky opyloval Evergreen ze zidle, sundavani jak jsem jej fotil to byla hruza
No právě a mně tady ještě pobíhá Džesinka a všecko chce vidět a ke všemu přivonět. Když jsem odebírala pyl a pak chtěla opylit, Džesinka se rozhodla že to musí nutně vidět taky z blízka. když jsem viděla jak si stoupá na zadní a chystá se o ty stvoly opřít..... chytla jsem ji neboj a zvedla do výšky aby si teda mohla přivonět. Myslím že jí to ale nijak nenadchlo. Víš pokaždý když si stoupnu k oknu chce se taky podívat. Jenže ona kouká z okna kdyžto já na kytky
my zas bojujem s kockama
Tak taky máme 3 a Honzík je doma pořád, jen do pokoje nesmí.Ty jeho perské chlupy se mi nechce uklízet. Ten je jen v kuchyni a navíc by jej myslím teď ani Džes v pokoji vidět nechtěla. Jinak se mají rádi.
ja ji mam zatim snad nejmensi ale na opylovani zas vyhoda
Miro, to je paráda. Má "šmrnc"
Míro je to fešanda gratuluji
Jedna hezčí nežl druhá!! Moje už odkvetly teď budu čekat, jestli se udělají semeníky. První stvol vypadá nadějně .Zatím drží z pěti čtyři.
no vidis Jani jak umis dobre fotit, nahodou mne se tyto fotky libi moc! jsem rad, ze nam poslali to, co meli a sedi to
Také blahořeji Mirkovi a Janě. Sumatra je super.
Helenko je to jedna e je tak pěkná že jí fotím ze všech stran.
Všem moc děkuji.
tak konecne zacala cibule poustet list, to jsem si oddychl
No tak vidíš už je po strachu.U mojí už mají kolem 20cm.
no byl by to problem, kdyby listy neudelala
a to je jiz treti stvol?! :rolleyes: a taky koukam, ze uz mas i mimco..
Je to 3 ale nevím jestli ho nemám uříznout až začne kvést.Mám druhej opylenej a drží a ještě mimi tak aby se moc nevysiloval.
Co myslíš?
a vsechny semeniky se ujaly co jsi tam nechala?
Nechala jsem dva a zatím drží oba ale jeden je malej.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra