Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Benfica
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jitko, je nádherná, gratuluji.
Trochu se liší, ale obě jsou pěkné.
Děvčata jsou obě krásný,gratuluju.
Děkuju moc všem, mám z ní radost.....ale Eda má pravdu. Karen má tvarově trošku něco jiného....Barvu nedokážu posoudit, jde vždy o foťák, denní světlo atd....
Má trošku deformovaný stvol,ulomila se mi a dokvetla ve váze
Oproti loňsku je květ menší a už je opylený Flamengem od Janky
je ale krasna, takovy sytá!
Držím palce aby se to chytlo a je moc pěkná.Tu ještě nemám.
Krásná barvička takové miluju
jj Benfika vypadá dobře květy se otevřely plně a další dvě poupata rostou.Jen má zrovna jako Elvas kratší květní stvol nežli loni. Jinak je pěkná.
Tak už se otevírá i ten poslední,zítra pokusně opylím některým z cybisterů
zkus na ni dat Karen Amorici myslim, ze jsi ji mela...
Jestli tam mám pyl tak jak chceš můžu to skusit. Na první dva jsem dala Flamengo
prave, ze si myslim, ze kdyz tam das svetlejsi odrudu tak progres barev bude ruznorodejsi...
Tak že Amorice dobře zítra to udělám, jak se otevře blizna. A ještě něco? Chtěla jsem pokusně nějaký ten cybister?!
nevim zda se chytne, ale vsak vis, ze za to nic nedas.. ale ja osobne bych zkusil nejakou svetlou...
No já vím že to je s cybisterem velice nejisté ,je to jen pokus.Možná taky papilíčkem by tylo zajímavé.Jo a už dozrává Clown + Paliláček ráno jsem se dívala že začíná pukat. Tak možná zítra nebo pozítři zjistím jestli v něm něco je a není li to hluché.
to bude napetí! drzim pesti
tak to jsem zvedav, zda se podari s Exotic Starem to krizeni, drzim pesti!
Já???to ta amka je šikula,ale jen aby to ve zdraví přežila.Poškám na další dva květyapoužila bych pylod tebe.Tyhle květy už se mi zdají moc staré.
Karelex krásná amka
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Benfica