Re: Amarylis-skupinka
no to me se nepodari i kdybych chtel zitra uz snad bude Sumatra rozvita uplne, trva ji to dele nez vsem ostatnim, hold jak ma ostre platky tak to nede tak samo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
no to me se nepodari i kdybych chtel zitra uz snad bude Sumatra rozvita uplne, trva ji to dele nez vsem ostatnim, hold jak ma ostre platky tak to nede tak samo
hlavne, ze jsou pekny! mne ted kvetou 3 a byla by taky skupinka, ale u dvou jiz mam cedulky s krizenim
Karen moc pěkná skupinka
Dík za pochvalu
Karen, moc pěkný.Já se na cedulky nedívám .Aspoň víš cos křížila
Karen já jenom smekám ....krása jinak všecí máte krásné květy ...
Rady ahoj !Tak po dovolený?! Ale ty fotky se mi moc nepovedly.Už jsem měla lepší, musím se víc snažit.
Karen jo po ale já tu byl jen tam na to fórum nechodím už moc dlouho kvůli těm reklamám a a...ale to sem nepatří ju ale pozdravuj tam
Tak jo já vyřídím a to ti tak vadí reklamy? Mně je to celkem uplně volný.Ale Pepču by to asi taky štvalo aspoň ty co jsou v telce jej rozčilují . Mě ne.
trosku souhlasim s Radkem-reklamy jsou hrozny, vsechno je tak povrchni - jako kdyz si clovek nekoupi boty Nike tak snad ani neni clovek...no vse je hroznej konzum a to mi taky vadí :mad: omlouvam se, ze pisu sem(téma tedy moc neodpovida)
To je jasný.
No vidíš,to je krasavice
Takový kouzla neumím, ale ta amka vpopředí se mi moc líbí
trosku notbook zesvetlil Minervu, co se da delat, ale stejne me prekvapila, oproti Cybisterum to jsou maxi kvety
Tak to tedy skutečně s tím kouzlíš Minervu jsem v té krasavici nepoznala
ale budu si ji muset vyfotit i normalne, asi ji nemam ulozenou v pc..
Konečne aj ja pridávam nejaký obrázok....
Garou moc pěkný
parada Jani!
Jen tak dál krásné!!!
Miro ta tvoja Charisma mi prijde ako niečo medzi Charisma a Temptation. Neviem ku čomu by som ju skôr zaradil. Obidve majú prechody medzi sebou takmer nerozlíšiteľné. Ale je parádna. Aký je rozmer kvetu?
sirka 17 a vyska 18cm stvol jsem radsi nemeril, je to mamut byla zakoupena jako Charisma a nemam duvod tápat proc neni, i kdyz vloni byla asi mene cervena
Neviem, ale zda sa mi že Charisma by mala mať menšie kvety. Aspoň moja mala minulý rok určite menšie. Neviem, Edo poradí. Temptation má naozaj veľké kvety.
koukal jsem se na Edovy fotky a tam se uvadi, ze Charisma ma mit mensi kvety, Edo, kde zjistujes info oheldne velikosti kvetu? jinak na tech fotkach Charismy mi prijde, ze jsou ruzne odrudy, nektere jsou hodne rozdilne..
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka