Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Susan
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak Ivane, ta je úpně předpisová! růžová Růženka, moc pěkná
jéééé ta je krásná!!! Já si ji loni kupovala ale vykvetlo tam docela něco jiného.
Dobrý den moc bych vás chtěla poprosit zda by mi někdo neprodal cibulku Susan.Předem děkuji ,můj email je HoferkovaMonika74@seznam.cz.
Helenko a pro mě bys tu cibulku Susan neměla? Už jsem si ji jednou kupovala ale byla to záměna.
Myslím teda jen jestli máš cibulku od cibule,semenáčky už mám.Nespěchá to až z jara stačí.
Taky jsem měla záměnu a dokonce 3x.
Helenko kdyby ti vybyla ráda adoptuju.
Holky mám jen ze semínek jedny jsou světlejší a jedny tmavší,ale co z toho vyleze-to nevím
Tak to ne, ty už od tebe mám taky mně rostou a ještě
125-2010-01)...matka Suzan + otec Gilmar všechny jsou vpohodě.
Mě je tojedno nemám žádnou
To je škoda.Tak doufám,že se někdo najde, kdo má.Je moc pěkná.Jo a Ivanovi gratuluji -je nádherná.
Moniko,pokud chceš malou cibulku (roční),mohu poslat,jen nezaručuji jaký bude mít odstín.
Tak já bych si jí od tebe koupila,ale nevím kde ti mám napsat svou adresu.Hlavně mi napiš cenu,za jakou mi ji prodáš.Chtěla bych se take zeptat,jestli nemáš náhodou i Sambu,nebo Papillia.Znovu začínám pěstovat tyto krásné květiny,a tyto druhy amarilisů jsem nikde nenašla kde bych si je objednala.Papilio sice mají ale dost je drahé.Tak doufám že se někdo najde a ze svých přebytků mi je prodá.Tobě moc dík a odepiš.Já ještě pořádně nevím jak to tady chodí,jsem tu jen pár dní.Tak zatím ahoj
Moniko,cena 0 .Napiš mi soukromou zprávu-tam dej adresu a já ti ji pošlu.
Papílio jsne na podzim kupovali za solidní cenu,tak počkej určitě se zase vyskytne v nabídce
Moniko,já mám u Papilia celkem 3 mimina,tak jak budu v létě přesazovat,jedno tvoje.
dj. to je Papilio tak plodný? Mohla bych o jedno mimi také poprosit?
Zdá se, že Papilka se rády množí, i já mám jedno mimčo, ale zatím nenabízím, nějak se mi to mateřské pořád nepozdává, ale miminko se snaží už má druhý lísteček.
Jedno si nechávám a to druhé je již zamluvené.Tak snad další.
Jani, pokud to zítra stihnu tak ti cibulku pošlu Suzan
dj. dobře, aspoň nebudu muset jinou vyřadit(o:
Helenko moc ti děkuji i ostatním a pokusím se ti napsat tu moji adresu.Tak zatím ahoj;)
Martine, moc krásná !
Moc pěkná :rolleyes:
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Susan