Re: Pokec o všem-8
rekni mi Ivane, to jej davas ven s kvetinacem nebo zapustis i s kvč.do zeme anebo dokonce vysadis zcela do zeme?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
rekni mi Ivane, to jej davas ven s kvetinacem nebo zapustis i s kvč.do zeme anebo dokonce vysadis zcela do zeme?
jj to popálení jsem si vyzkoušela když jsme se v r.2000 sem stěhovaly a měla jsem Zmiják už vzrostlý a protože se tady malovalo nechala jsem jej 2 dny na dvoře. Slunko jej pěkně popálilo. Mám jen jeden ale velkej cibule měla obvod cibule na šiřku 41 cm na výšku 36 cm. Ten mám tak 15-20 roků a pak dva malinké od Radka
Ještě jsou v hlubokém spánku poslední dva roky co si to eviduji se budí až v půlce dubna. Je to nějaký pozdní nekvetoucí druh
j j Ivane to mě taky zajímá.
Zmijovce jsou přes léto ve velkých plastových květináčích na terase.V současné době mám 3 velké(nejmenší má obvod 40cm a ty dve velké zjsem neměřil) a asi 50 menších.Všechny dělají mnoho dceřiných hlízek.Loni jsem sehnal 14 dalších druhů tak uvidím jak porostou.Důležitá je opravdu výživa a zálivka.Jak píšeš ty dva největší mám už taky asi 15 let.Malé začnou kvést po 5 až 7 letech.
to by me Ivane zajimalo jaky jsou ty dalsi druhy,co?jen se pochlub
Zatím vše malé a nekvetoucí až na konjac
Amormophalus albus
Amormophalus atroviridis
Amormophalus bulbifer
Amormophalus dunii
Amormophalus fuscus
Amormophalus kerii
Amormophalus konjac
Amormophalus longituberosus
Amormophalus myosuroides
Amormophalus ongsakulii
Amormophalus sumawongii
Amormophalus taurostigma
Amormophalus thaiensis
Amormophalus yunnanensis
kdybys mel nektere navic tak pak rad odkoupím
připomeň se v říjnu
tak jo..ale je to pekna sbirka
Míro ty jsi zdědil plantáže? Proboha já myslela jak to přeháním ale kam se hrabu na tebe.
no zdedil jsem jedno pole, vloni, takze jsi to uhadla zcela
Krásná jako loni, tak jí udělej zvláštní stránku v odrůdách Už jsem slyšela že maodíš se zády,tak je to pořád tak blbý?
ta je teda nadherna, v zivote jsem o teto odrude neslysel, kde jsi ji koupila??
drzim palce at jsi brzy fit!
Macku,brzy se uzdrav a Machala je nádherná
Ivane máš ho super nám kvetou dva loni se nám také rozdělila hlíza na 4 menší a z nich kvetou dvě jinak máme ho celé léto na dvoře a když se tam dá zavčasu tak normálně spálenej není a co jsou na záhonku co tam rostou nechtěně ...tak jsou tam i přez zimu a jaksi jim to nevadí ...
Jj Karen ,je to blbý,bolesti se den ode dne stupňují
Machalu tu mám ty tři prcky pro tebe,Evču a Radka.Snad letos pustí další mimča,ať podělím další .
Mirdo koupila jsem ji jako Limu
Tak ty jsi na mne nezapoměla, to jsi moc hodná, pořád si ji přeji. A co ty přála by sis něco z mejch?
Nas operaci půjdeš? už je to jistý? A kdy abych věděla kdy ti mám držet palce
Marci, tak si ma môžeš tiež pripísať na zoznam záujemcov. Je úžasná.
Dúfam že to s tvojím zdravím bude lepšie. Držím ti palce aby sa ti operácia podarila - ak teda na ňu pôjdeš.
Karen to víš že na vás myslí....já nechci nic už i Evča mě chtěla zásobit,ale není místečko.
Na operaci zatím nejdu.Teď ještě čekám na vyšetření-to bude na konci února,ale píšu si s jedním človíčkem,co dělá maséra ve zdravotnictví a ten to jinak nevidí,že to co mám já se jen tak nezastaví....no uvidíme co bude.Přeci jen bych nesměla dělat ve zdravotnictví,abych nevěděla,jak tohle končí
Pavle píšu tě na seznam ,po Janče
tak za Limu..Lima je nadherna to teda jo..ale tuhle teda na tuti jen tak nekdo nema!-o to vic musis byt jiste nalezite hrda
No Mirdo nevím jestli ji někdo tady z fórka má,asi ne
ale tebe jsem chtěla poprosit o jednu Ismenii a nějakou kalu ,jestli bys mi levně prodal
Jé Macku já dneska koupila ismenii v oBI začali prodávat cibuloviny.A neodolala jsem a ještě jednu Sprekelii ale tu pěkně podražili.Loní byla za 49,- a letos za 80,-.S tou operací ti držím palce i u nohou a dej vědět až budeš po.
poslu, tak az nebude mrznout-tak neco poslu, penize za ne nechci... takze na prelomu brezna a dubna se ozvi
Ahoj Jani OBI mám v Mostě,ale teď se tam nedostanu
Mirdo moc ti děkuji ,máš to u mě
Sprekelie mám dvě a jednu jsem slíbila Karen
Kdybych to věděla tak jsem ti jí vzala.Chodím tam skoro každý den.Když tak dej vědět.
nečetla jsem Míru tak je to pasé.
Od Mirdy budu mít jisté že je zdravá a s láskou opečovávaná
Macku teď jsi mi to připoměla, Měla jsem od tebe semínka té Sprekelie vzešly a docela se jim vedlo, ze zahrady jsem je na podzim stěhovala do truhlíku.To už se jim tak nedařilo, a nějak začínaly zasychat. Přesto jsem je přestěhovala dom. Po nějakém čase ale doma všechny uschly a dočista zmizly. Tak jsem po nějakém čase na jejich místo zasadila nějaká semínka amek - to víš nedostatek místa. No a teˇse div!!! Ony ty Sprekelie znovu zase vyrostly a teď je tam docela hustě . Jestli tady vydržíš přiložím fotku, ale musím ji jít udělat :)
Tak už to mám ty tvoje jsou takové ty úzké a dlouhé lístečky ale že jich je tam plno, zato ty amky ty není vidět.
Áno Karen aj mne sa prebudili. a rastú.
je to zajimave jak hybridy uz pestujeme!
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8