Re: Elvas
rikala jsi, ze tam mas pro me nejakou malickou..tusim, ze v rijnu sme se o tom bavili..
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Elvas
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
rikala jsi, ze tam mas pro me nejakou malickou..tusim, ze v rijnu sme se o tom bavili..
co si nenapíšu - zapomenu. Proto jsem se ptala jestli máš že bych nabídla. Ano právě tahle co se už otevírá má jednu cibulku. Tak uvidím jestli to bude na odebráví v tom květnu ,nebo až na podzim. Hned si to tam vložím.
diky Karen, az to bude tak to bude, udelej jak to uznas za vhodny
super,nádhernej
Karen paráda
Mě bude kvést Elvásek ,ale zadlouho, teprve leze květ
Já jsem na ty svoje zvědavá, nějak se mi nezdají .Ten na druhém snímku byl loni velkej ba obrovskej ,ale po odkvětu se ukázala listová spála .Listy šly dolů a znovu obrostl.Přesně jak mi to prorokoval Eda. Na zahradě pak krásně narostl už bez spály .Oba vypadaly zdravě a teď jsou jakýsi neduživý oba. Přitom je vidět že nasazují na druhý květní stvol a ty květy se málo rozevírají.
Karen,snad se umoudří a pěkně porostou.Stejně by mě zajímalo proč se ta tvoje cibulka tak chová.Uvidím co bude dělat moje.
Taky ji mám od loňska.
A že se tak chovají oba to je zvláštní tuplem. Nepochází z jednoho zdroje. Ten co byl loni velkej se spálou na listech je koupení u Cibulky .cz.Druhej byla záměna už nevím kde.
Tak jsem to šla najít je od fa. Jost koupený jako Blossom Peacock
Uvidíme jestli se bude chovat i můj takhle,pak bych to přisuzovala pobytu venku.No necháme se překvapit.
A nebo to dělá to že kvetou poprve od koupení po zimování. Myslím to tak, že byly na ten prodej nějak nabuzené teď už nejsou. Z loni kupovaných jsou to první dva a teď ta Benfika co kvetou .I ta Benfika je menší nežli loni. Ale jinak je krásná. Průměr květu je tak o 1 cmmenší a stvol je poloviční proti loňsku.
A nebo to dělá to že kvetou poprve od koupení po zimování. Myslím to tak, že byly na ten prodej nějak nabuzené teď už nejsou. Z loni kupovaných jsou to první dva a teď ta Benfika co kvetou .I ta Benfika je menší nežli loni. Ale jinak je krásná. Průměr květu je tak o 1 cmmenší a stvol je poloviční proti loňsku. Jinak co kvetou ty nekupovaný - ty babičkovský anebo co mám doma dlouho jsou stejný jako dřív.
aspon ji muzes lepe opylovat
jo to určitě. Dosáhnu na ni bez problémů
tento je takovy svetlejsi nebo se mi to zda? ale pekny je
Všechny ty květy na obouch jsou takové jako nedodělaný. Většina zůstala jen napůl rozevřených. Takhle byl světlý loni taky .Ten drzuhý byl o hodně tmavší, letos vypadají stejně světlé oba dva.
nevim co vsechno ma vliv na sytost kvetu-aby to nebylo jako u hortenzií, kde lze barvu kvetu pozmenit diky pH
Elvas již má políčeno na květ.
Elvas je opravdu nadhrna odruda, jsem zvedav na tva letosni krizeni s touto odrudou(tedy ona je jen otcem,ale i tak)
gratuluji, je to nadherna odruda...
Prohlížím obě fotky a nemůžu je vynadívat jak je nádhernej. Blahopřeji ti.
Nádheré fotky.Krásně zbarvený Elvas.U mě velký favorit do ankety na unor.Doufám Magdi,že ho tam dáš :rolleyes:
Tak je tam.Promin já jsem si nevšimla.Držím všechny palečky
Magdo je suprovej,gratuluji.
Magdi, opravdu krásný, nadýchané jahody se spoustou šlehačky - to je pro mě Elvas
Gratuluji opravdu nádherný
Je nádherný to je bezdebaty a řekla bych, že patří k těm nejvíc prošlechtěným ,že je mezi všemi co jsem zatím viděla nejmenší rozdíl. Když jsem tuhle fotku viděla poprve přišlo mi že je to uplně ten můj loňský.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Elvas