Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Maguire´s Envy
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ta s Ti Pavle povedla, vubec ji neznam..odkud ji mas? peknej špek nam sem davas gratuluji!
Má ju svokrička, ale patrí už mne. Mala ešte jednu, ktorú som podaroval mojej mame. A odkiaľ ju má? To nik nevie - má ju zo 15.rokov. Už minulý rok som sem dal foto a aj som ju opeľoval vlastným peľom. Bolo zopár semienok, ktoré som tu rozposlal. Už ale neviem komu presne. Posielal som aj mimčá (asi tak 3-4), takže na ďalšie si musíme počkať.
Já je od tebe mám a určitě jsem i nějaké sazeničky na podzim posílala dál.Taky se mi líbily když nabízel Pavel semínka,asi jsi si Mirku neřekl.
ja prave od dubna do pulky rijna jsem tu moc nebyl...
ale musel jsi to přehlídnout, tobě jsem přece sazeničky napodzim posílala.To nevadí třeba ještě nějaká bude navíc až zase budu přesazovat.
kdyz vidim tech semenacu tak je mi jasne, ze ze zimni kvetouci kultury udelam celorocni, protoze nelze mit vsechny cibule zasazeny behem zimy...
Pavle. Další parádní kousek na tiché závidění.
Je krásná, mám od tebe semenáčka tak se snad jednou dočkám.
Pavle opravdu krása která potěší
Pavle je kouzelná moc gratuluji
Ďakujem.
Pavle, je nádherná. moc se mi líbila už vloni, mám od tebe semínka , ale semenáčkům se moc nedařilo, spíš přežívají... tak uvidím na jaře, jestli nastartují
a čím jsi ho Pavle opýlil?
Gilmar, Red Pearl, Flamenco Queen, Gervase. Uvidíme čo sa zadarí.
Je opravdu krásný :rolleyes:
Pavle gratuluji je nádherná :rolleyes:
Pavle je nádherná a také vzácná.
Krása :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
no je teda úžasná,líbí se mimoc
Pavle, já tedy také padám na zadek! v takové záplavě květů je to fakt bomba!
kdybys časem měl dceřinku, tak bych moc prosila...
Tak toto je naozaj nádhera!
Evi zapíšem si ťa. Ale pred tebou je ešte Jirko.
beru na vědomí. já mám času dost
Pavle, to je teda špek, kdyby udělala mimčo, měl bych zájem, ale i za semínka bych byl určitě rád.
Karle, zapíšem si ťa na mimčo č.3 , hold budeš si musieť počkať. Zatiaľ by som ti mohol poslať na jeseň spolu s Tres Chic mimčom malý semenáčik z minuloročného čistého kríženia tejto odrody.
Pavle opravdu šerk a nádherný
Všetkím ďakujem.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Maguire´s Envy