421 Naposledy upravil: dj.joop (25-02-2011 15:11:47)

Re: Pokec o všem-8

Hlásím další dílčí uspěchy letošního roku.Ačkoli ze startu nechěl zakořenit Jewel a první kořínek se objevil až cca 3 týdny po odkvětu,dnes má již 8 listů a také jedno mimčo.Také Neon se nenechal zahanbit,také krásně zakořenil a i miminko už má.

Jinak od Ttrade mám namísto White Nymph také Lemon Lime,ale nezoufám.Loni jsem sice jeden dostal od Jiřinky,ale vzala si jej moucha, tak jsem si ho chtěl stejně znovu pořídit.Jen teď musím sehnat W.Nymph.

422

kdyz udela mimco tak Ti ji dam, zatim mi W.N. rok co rok se zmensuje, zjara jsem serizl podpuci tak doufam, ze se umoudri

423

Dnaska prodávají i u nás v Penny  amky ale mají u sebe jen fotku .Řekla bych že to bude Aple B.  a pak něco jako Baby Star.  Podle letáčku mají byt mini  a 4 druhy  za 115 Kč. Nic pro mne  a i tak mně připadají slaboučké. Nekvetou  ale poupě je už vysoké tak 10-15cm  ale tak tenoučké  že bych řekla že víc jak dva květy tam nejsou.

424

Nevite co se deje s fotkama ? Nektere se nezobrazuji a je tam jen modry obrazek s informaci, ze nebyla nalezena...:-(

425

Nevypadá to vôbec dobre. ac Citácia zo skladu obrázkov : V minulých dnech došlo k poškození diskového pole s uloženými obrázky. Zatím se podařilo obnovit přibližně 40% obrázků, především novějšího data. Obrázky, které nejsou dostupné v tuto chvíli, se již pravděpodobně obnovit nepodaří. Za způsobené potíže se velmi omlouvám. Sklad obrázků je nyní na novém serveru a obrázky jsou jednou denně zálohovány na oddělené úložiště.

Akurát som pri svojich témach pri prvom príspevku obnovil fotografie, nakoľko ich mám uložené. Je to robota, ale chcel by som týmto vyzvať aj ostatných či by tak mohli spraviť ak majú uložené fotky, aby sme aspoň videli na začiatku témy ako amarylka vypadá. Ďakujem všetkím.

426

Pavle, dekuju za onfo. Tak tohle jsem necekala....! Kovarova kobyla.....Ja je mam ulozene pochopitelne u sebe vsechny v PC, ale nez to zase nahraju na sklad obrazku, pak prekopirovat odkaz, ulozit sem....to bude sichta, fakt....

427

Tak jsem se teda dala do doplnění chybějících fotek, znovu ale už cšechny nevložím - některé jsem neuložila.

428

Dne jsem si dělala radost ab
http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/4/4383/4383030_345121da620fbc7f4d5044b520a36ab4/images/kvitka10_164.jpg

429

Orchidejka ale krásná :rolleyes:

430

to ja jsem si udelal radost řezem dvou silenych starych hrusni-to byl vyhled ab a taky starou révu, no bylo krasne,nefoukal vitr, 3,5st ve stinu-no konecne! krasna orchidej:-)

431

No jo každému dělá radost něco jiného,že Hely ab

432

Jo, jo ab  ab

433

Ale jen posílej fotečky at se můžu pokochat je to nádhera an

434

Jestli se nezobrazuje fotografie hvězdníku, kvůli ztrátě dat na serveru sklad obrázků, tak klidně založte nové téma se shodnou odrůdou.

eda

435

Helen já byla dneska silná z OBI jsem donesla jenmisky pod květníky.  ab

Zrovna jsem změřila semeníky Flamenco Queen a žasla jeden má 13,5 cm a  13cm po obvodu začínají praskat jsou nacpaný.Schválně spočítám semínka.

436

asi jsi opylovala sádlem na dokrmeni ab

437

tak myslím, že jsem obnovila všechny fotky v seznamu odrůd, snad to vydrží,když budou data zálohována....

438

Magdi, super! an

439

http://obrazku.cz/obr639051_IMG1610m.jpg

babičkovská amarylka mé babičky

440

Tak v semeníku Flamenco Queen bylo 95 semen.

441

tak to muzes pocitat se zapisem do Gün.knihy rekordu ab

442

Jani, to je úspěch ab

Magdo, ty babičkovské jsou stejně nejhezčí

443

nema nekdo u vas jakoukoliv prodejnu, kde prodavaji semena od firmy Semo?jsem si chtel koupit seminka-2sacky rajcat(ma je jen tato firma) a za postovny a balny chteji 120kč!-to mi prijde neuveritelny ac

444

semo tady mají, ale otázkou je, jestli se trefíme do správných odrůd..rozhodně tu nemají vše(o:

445

Míro - a které ti tak učarovalo?
semo přece mají všude možně - i v hobby marketech.  mám pocit, že jezdíš i do Prahy, tak to zkus v Biskupské zahrádce, tam byl odjakživa super sortiment - včetně Semo

446 Naposledy upravil: Miroslav (28-02-2011 10:14:08)

jsem chtel ORbit nebo Šejky, bohuzel v Hornbachu i Obi v Praze a v okolí je zasadne jeden dodavatel a tim je Nohel Garden :-(

447

aha, možná jsem tedy Semo viděla v Bauhausu, fakt už nevím... já teď už několik let objednávám semínka společně s jarní objednávkou kytek (jiřinek apod.) u Basíka a ten shodou okolností právě má semena od Sema. ale ta Biskupská je fakt na jistotu. jinak Šejka jsem zkoušela vloni a nijak extra mě nenadchl. ale co se týká kvantity - to byla paráda. kdybys ho nesehnal, možná ještě pár semínek mám a navíc ti můžu nabídnout trošku raritky - Black Krim, Green Zebra a Black from Tula. najdi si na netu, jak vypadají - jestli tě zaujmou. také jsem je měla vloni prvním rokem a byla jsem nadšená. bohužel jsem kvůli dovolené nestihla včas postříkat a všechna rajčata mně zničila plíseň...

448

prave, ze vsude velky hyper maji jen od Nohela... jinak tyto jinaci barvy take pestuji:-) -kdyz uz jsme nakousli rajsky tak zkus letos po vysadbe trhat spodni listy, delam to jiz 9.rok a nebyt Cereritu tak jsou ma rajcata bio, prave, ze mam jen tyckovy rajsky a rad bych i cerveny kerickovy, proto se tak pídím..

449

no já sice listy otrhávám, ale většinou asi pozdě ac
mě ten keříček nezaujal. stejně se to musí vyvazovat, navíc k více tyčkám, protože jinak se to pod tíhou plodů válí po zemi a je to takové nepřehledné... ale samozřejmě - věc názoru

450

Mirku, tak v jednom obchodě jsem neuspěla, do druhého budu mít cestu odpoledne.